Landskab stof erstatning

August 7

Landskab stof skaber en langvarig, beskyttende barriere i haven områder, forhindrer ukrudt i at stjæle de næringsstoffer, der kræves af dine planter. Landskab stof gør sit job samtidig med at vand og luft at komme til jorden, men det er også dyrt og vanskeligt at installere. Landskab stof erstatninger er billigere, nemmere at bruge, og kan skabe et mere naturligt look i din have.

Sort plastik

Sort plast er bredt tilgængelige og utroligt billigt, men bryder ned hurtigt og tillader ikke vand eller luft til at rejse gennem dens overflade. Æglæggende sort plast kan være en god løsning på kort sigt for at holde jorden beskyttet mod frost og kolde vintervejr, men det er uinteressant og ikke rentabelt for voksende sæsoner.

Afklippet græs

Afklippet græs er gratis, hvilket gør dem en god landskab stof erstatte fra et økonomisk synspunkt, men lag af beskyttelse vil vare måneder på de fleste. Afklippet græs kan endvidere foretage ukrudtsfrø, at indføre et uønsket element i din have senge. Undgå at sprede græsafklip alt for tykt eller jorden vil blive kvalt. Anvende tynde lag af afklippet græs over tre til fire uger for at få ordentlig dækning.

Træflis

Anvende en 3-tommer lag af træflis til haven senge som et landskab stof erstatning. Træflis vil tilføje rige organisk materiale til jorden, at skabe en mere næringsrige miljø for planterne. Træflis er også attraktive, hvilket er præcis, hvad gartnere ønsker med alle landskabspleje projekter.

Rock

Rock er en bekostelig landskab stof erstatning, men det vil aldrig skal udskiftes under normale omstændigheder. I modsætning til andre stof alternativer, vil rock ikke blæse væk eller nedbrydes med tiden. Rock Landskabspleje kan, men flytte til andre områder af din græsplæne, at blive fanget i plæneklippere. Det er også svært at trække ukrudt i rocky haven senge.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com