Hvordan man kan spare ved at justere termostaten

August 19

Hvordan man kan spare ved at justere termostaten

En af de nemmeste måder at skære ned i en stram økonomi er at justere din termostat. Ifølge det amerikanske Department of Energy, kan du reducere din opvarmning og køling regninger med cirka 10 procent om året blot ved at hæve eller sænke din termostat. Du kan gøre dette manuelt, indstille termostat til at bruge mindre energi, mens du sover eller ikke i hjemmet. Installere en programmerbar termostat er en anden pengebesparende mulighed.

Instruktioner

•Indstil din termostat til 68 grader F mens du er hjemme i løbet af vinteren. Sænk det når du er væk eller sovende. Det amerikanske Department of Energy hedder det, at du kan spare 5 procent til 15 procent om året på varmeregningen ved at sænke termostaten 10 til 15 grader. Besparelserne kan være så meget som 1 procent per grad, hvis du holde varmen sænkes i mindst otte timer på en strækning.

•Indstil din termostat over 78 grader F i sommer, at holde det varmere end normalt mens du er ude af huset. Kun føles lavere termostat til 78 grader mens du er hjemme og huset varm.

•Installer en programmerbar termostat. Når du programmerer termostaten, Husk på, når du er generelt hjem og når du går i seng og vågne op. Hvis du lide huset køligere mens sove i løbet af vinteren, programmere termostaten til at tænde for varmen ned lidt før du ramte høet. Hvis du kender huset vil være tomme for fire timer eller mere, justere temperatur for at blive køligere om vinteren og varmere om sommeren i disse tider. Hvis du vil justere indstillingerne i løbet af dagen, kan du manuelt tilsidesætter presets uden at ændre resten af din forudindstillet tidsplan.

Tips & advarsler

  • Du kan angive en programmerbar termostat til at begynde at køle ned eller varme op dit hjem, længe før du går i seng eller forlade huset.
  • Den bedste ydeevne, holde termostater væk fra direkte sollys eller kolde kladder.
  • Programmerbare termostater kan påvirke effektiviteten af varmepumper. Overveje at købe en model som er specielt designet til varmepumper.
  • Damp varme og strålende gulvvarme systemer kan tage flere timer til at reagere på termostat tilpasning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com