Hvordan at slippe af med lopper i dit hus med Salt

August 23

Hvis du og din familie er dækket med loppe bider på grund af en loppe angreb i dit hjem, kan du ikke ønsker at kalder en exterminator på grund af omkostningerne eller bruge nogen kommercielle loppe kontrol produkter på grund af de farer, kemiske produkter kan forårsage. Overveje en naturlige loppe kontrol metode, der ikke indebærer en risiko for din familie eller møbler og gulve-get slippe af med lopper i dit hus med salt.

Instruktioner

•Brug et vakuum med en pose-i modsætning til en Poseløs støvsuger-at gå over dine tæpper før du slippe af med lopper i dit hus med salt. Bruge vedhæftede filer til at komme ind i kroge hvor værktøjet ikke kan nå, sådan så tæt på sokler, møbler og under sengene. Koncentrere sig om områder, hvor dit kæledyr spille og søvn eller hvor du har bemærket loppe skadedyrsangreb aktivitet.

•Launder stof elementer, der hviler på gulvet hvor lopper kan avl, som pet sengetøj, tæpper eller tæpper, som dine børn hvile på mens du ser tv, f.eks.

•Få slippe af med lopper i dit hus med salt ved at åbne containeren og overbrusning et tykt lag salt over hele tæppet, under møbler, inde i skabene og baseboards. Anvende salt i "rækker" at sikre, at du ikke går glip af nogen steder. Gentage den naturlige loppe kontrol proces i hver af dine værelser, selvom du ikke har mistanke om en loppe angreb i nogle af værelserne. Loppe æggene kan være hvilende der, venter på at klækkes når vejret bliver varmere.

• Lad salt sidde i dit hjem i mindst 12 timer. Stoffet vil slå sig ned i bunden af tæppet "tørre" lopper. Vakuum i huset igen for at fjerne salt, døde lopper og "loppe snavs."

•Gentag processen ti dage senere i begivenheden der var nogen loppe æggene sidesten fra loppe angreb, der var upåvirket af den første runde af salt.

Tips & advarsler

  • Når du slippe af med lopper i dit hus med salt, har din indendørs kæledyr behandlet for at sikre de er ikke stadig bærer de generende insekter. Hvis du har indoor-outdoor kæledyr, skal du gentage loppe kontrol proces flere gange for at tæmme enhver loppe skadedyrsangreb, især i foråret og sommeren. Overveje at have en professionel exterminator behandling af din have og udendørs områder omkring dit hjem for lopper til at begrænse dine kæledyr og familie bringe ind i dit hjem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com