Hvordan man laver en træ ramme for et ståltrådshegn

August 23

Hvordan man laver en træ ramme for et ståltrådshegn

Hvad wire hegn kan mangle æstetisk opvejes i deres funktionalitet. Hver ståltrådshegn har brug for en god ramme til at holde den stabil og gøre det sidste. En fælles ramme valg for wire fægtning er træ. Før du installerer nogen ledninger, skal træ ramme være på plads. Dette opnås ved at skabe stillinger, en top jernbane og en bunden jernbane til korrekt anker hegnet på plads.

Instruktioner

•Indstil mængden af træ skal du baseret på længden af hegnet og bredden af din trådnet. Wire fægtning normalt leveres i ruller fra fire til fem fod bred, så bruge dette til at planlægge i overensstemmelse hermed. Kontroller, at stillingerne kan tage bredden af din tråd hegn, samt har nok ekstra længde til at passe sikkert i jorden.

•Installer træ indlæg. Arrangere dem, så der er en post for hver otte fod eller deromkring af wire fægtning, samt baseret på konfigurationen af omkredsen, såsom at skabe et hegn for en figur der ikke et kvadrat eller rektangel. Installere de træpæle i jorden på center med mindst to til tre fødder af post under jorden til at skabe en god solid anker.

•Klippe en 2 x 4 til at skabe bunden skinner i mellem stolperne. Når de er skåret til at måle, toenail dem i mellem stolperne. Bunden rails har ikke nødvendigvis til at ligge helt på jorden, men de bør ikke være høj nok til at tillade nogen eller noget at undslippe let.

•Klippe en 2 x 4 for top skinner længe nok til at spænde tre stillinger. Placere hver top jernbane, således at dets ender hvile midt i stillingen. Sikkert nail skinnerne på plads. Når dette er færdig, er du nu klar til at hæfte på din wire hegn.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com