Materialer, der kræves til at dyrke orkideer

August 25

Materialer, der kræves til at dyrke orkideer

Orkideer er opvakt farvet og mønstrede blomster dyrkes for deres attraktive blomster. Med succes dyrket orkideer er dem, der får den bedste pleje fra en gartner. Give orkideer med en veldesignet voksende miljø at fremme smukke blomster at dukke op på orkidé hver sæson, og forebygge problemer med skadedyr og sygdomme.

Plantageejere

At vælge den rigtige type af planter er nøglen til en sund orchid. Plast plantageejere er generelt billige og kommer i en bred vifte af stilarter, farver og størrelser der passer til enhver form for orkidé. Plantageejer bør dræne nemt for at forhindre stillestående vand fra bygning i bunden. Ler og terra cotta plante arbejde godt for orkideer, der tolererer tørre betingelser; disse planters tør jord hurtigt, hvilket kan forårsage problemer for fugt-elskende sorter.

Jord og gødning

Pottemuld giver en orkidé med næringsstoffer, understøtter rodsystemet, og absorberer og dræner vand. Nogle orkideer vokser godt i en kokos skallerne eller bark jord, og orkidé potning jord findes denne skrædder til forskellige arter. Brug den passende jord til typen af orchid vokset til at give det de rigtige næringsstoffer. Tilføje orkidé gødning til jorden regelmæssigt efter retninger at holde orkidé sund.

Lys

Sollys er afgørende for sundheden for orkideer, men for meget kan skade planten. Direkte sollys kan svide en orkidé blade og blomster, misfarvning anlægget og gøre den svage og modtagelig for skadedyr og sygdomme. Holde orkidé i et område, hvor det får indirekte eller filtreret sollys i løbet af dagen at holde planten trives. Orkideer dyrkes indendørs udbytte af kunstigt lys eller vokse lamper, der giver lys i den samme spektrum som sollys.

Sakse og knive

Sakse er vigtige for beskæring orkidé, efter det har mistet sin blomster. Fjern alle døde blade og blomsten for at forhindre de rådnende plantemateriale fra tiltrække svampe eller skadelige insekter til orkidé. En skarp havearbejde kniv viser sig nyttigt til at adskille rødderne af en orkidé når omplantning eller formerings blomsten, der forhindrer rødder fra at blive revet eller for beskadiget til at blive transplanteret med succes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com