Hvordan til at fjerne kalk fra en vandvarmer

August 29

Hvordan til at fjerne kalk fra en vandvarmer

Forebyggende vedligeholdelse er nøglen til et længere liv i din vandvarmer. Dårligt opererer varmelegemer vil producere vand, der ikke er så varmt som du foretrækker det. Dårlig vedligeholdelse kan føre til fejlagtige elementer, højere utility regninger og et kortere liv til din tank. Kalk aflejringer er ofte en årsag til defekt varmt vandvarmere, så at fjerne kalk aflejringer vil spare dig penge i det lange løb.

Instruktioner

•Drej off breaker til din vandvarmer. Plads et stykke tape over breaker for at sikre ingen vender det tilbage på, mens du arbejder. Hvis du har en gas vandvarmeren snus ud pilot lys. Slukke for vandforsyningen til vandvarmeren ved hjælp af en skruenøgle.

•Drej på et varmt vandhane på omkring en halv styrke til at lufte vandvarmeren. Forlade denne vandhane kører for tiden. Åbn afløbsventil i bunden af vandvarmeren tank ved at dreje ventilen urets med skruenøgle, indtil en lille mængde af vand siver ud af ventilen.

•Sæt en haveslange til afløbsventil og hånd spænd. Sted anden enden af haveslange i en nærliggende vask eller badekar afløb. For at vand kan løbe ordentligt, bør slangen Skråkant nedad, ikke opad. Sørg for der er ingen kinks i slangen. Tillad vandvarmer tank til helt dræne, som bør tage omkring 30 minutter for en 40-gallon tank. Når tanken er tom slukke varmt vandhane.

•Locate anode stang, som er en stor forsænket bolt på toppen af din varmt vandvarmer tank. Din anode stang vil sandsynligvis være sikret med en hex hoved skrue, der er omkring 3/4 tommer. Brug en unbrakonøgle til at fjerne denne skrue. Tage anode rod helt ud af vandvarmeren.

•Pour 3-4 gallon æble cider eddike i vandvarmeren. Apple cider eddike, i modsætning til hvid eddike, har en sure værdi, der er kendt for at opløse kalk. Tillad eddike til at sidde i den varme vandvarmeren i en periode på mindst 24 timer; længere, hvis tanken er alvorligt kage med lime, men ikke overstige 48 timer.

•Åbn afløbsventil tillade eddike til at dræne ud af tanken. Kontrollere slange med jævne mellemrum til store bidder af kalk. Når tanken er helt drænet af eddike, rense anode stangen ved aftørring med apple cider eddike og re-indsætte. Kontroller aftapningsventilen for enhver sidesten stykker af kalk aflejringer og piskeris væk med en blød tandbørste. Når tanken er tom og alle kalk er fjernet, Luk afløbsventil.

•Drej på et varmt vandhane igen til at udlufte systemet. Drej vandforsyningen tilbage på. Tillad tank udfylde indtil du først opdager tegn på vand ind i tanken, som vil tage cirka fem minutter. Når dette sker slukke varmt vandhane. Helt fylde tanken før tænde breaker til vandtanken eller belysning gas pilot.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com