Hvor god er en Sand Pool Filter?

August 31

En pool sand filter er en af et par valg pool købere har når de beslutter, hvad filtersystem er passende. Alle filtre, vil hvis ordentligt vedligeholdt, give dig med krystalklart vand hele sæsonen igennem. En sand filter har evnen til at fælde snavs og partikler så små de er usynlige for det blotte øje.

Mikron

En micron, der er synlige for det blotte øje har en størrelse på omkring 40 mikrometer. Alle filtre, der har evnen til at fælde noget usynlige for det blotte øje er god til filtrering bassinvandet. Sandfiltre har evnen til at fælde snavs så små som 20 partikler i størrelse. Den andre store type filtersystemer er patron og diatoméjord filtre. Patron filter kan kun fælde snavs så lille som 25 mikron. En dimatomaceous jorden filter, dog er den mest effektive på markedet og kan fælde snavs og partikler ned til rækken tre mikron.

Midten af Pack

Pool filter kvalitet og effektivitet er målt i filtreringsmuligheder, hvilket efterlader den sand filter et sted i midten af vejen mellem diatoméjord og patron filter. Filteret er ansvarlig for fældefangst disse partikler af snavs og forhindrer dem i at genindtaste rent steriliseret vand. Hvis disse partikler undslippe tilbage i vandet, ville de give swimmingpoolen en uklar udseende. Alle disse filtre sælges på markedet, fordi de arbejder. Valget handler ikke om der er bedre, men snarere som er bedre egnet for dig.

Sand Filter funktionalitet

En sand filter er en tank fyldt med kvartssand, der fælder snavs og partikler. Sandet er gemt inde laterals, som er rørformede udvidelser fra en central PVC kerne. Vandet passerer gennem disse laterals, som har porøse skærme i slutningen af hver rørformede forlængelse at forhindre kvartssand fra føres ind i vandet. Når vandet passerer gennem laterals, diffuseres snavs på sin vej gennem. Sandet inde i filteret faktisk bliver mere effektiv, da det bliver beskidt. Interne pres er overvåget af en trykmåler.

Vedligeholdelse

Trykmåleren angiver, hvornår tiden er inde til at rense filteret. I gennemsnit om én gang pr. måned skal en sand filter være backwashed, som er vejledende, når trykket stiger 8 til 10 pounds per kvadrattomme (psi) over dens normale driftstryk. Backwashing er processen med at vende vandflow for at rense den sand fri for snavs og partikler. Sandet inde i filteret kan vare op til syv år, før det har brug for udskiftning, som er en hurtigere metode til vedligeholdelse over en diatoméjord filter, hvor DE pulver skal være tilføjet jævnligt. Vedligeholdelse er også lidt lettere end en patron filter, der skal være delvis afmonteret for at rengøre. Filteret sand vil give for krystal rent vand, så længe det er backwashed når nødvendigt og godt vedligeholdt. Aldrig ignorere trykmåler, som fortæller dig, hvornår det skal renses. Kører et filter på høj pres kan skade laterals.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com