Kreative ideer til bog opbevaring

November 5

Kreative ideer til bog opbevaring

Når du har nok bøger til at gøre et bibliotek, men ikke nok plads, bliver opbevaring ganske udfordrende. Du kan indse, at selv efter lagring hundredvis af bøger i dit skab, du stadig har mange flere og tilsyneladende ingen steder at sætte dem. Heldigvis, selvom du ikke kan se det på første øjekast, mange steder at gemme bøger passer ind i din indretning og er stadig inden for rækkevidde af dine gæster.

En vindueskarmen bogreol

Personer med lidt plads til reservedele men masser af vinduer, overveje opbevaring bøger langs vindueskarmen. Skjule bøger med gardiner, eller Åbn gardiner, så dine gæster kan afhente en god bog, hvis de ønsker. Hvis du er bekymret over den måde dit vindue vil se fra ydersiden, store dem kun i bagsiden værelser hvor ingen visning af dit hus kan se dem.

Bedside Pillow Case bog opbevaring

Ved hjælp af en gammel pudebetræk, sy 'poser' eller lommer på pudebetræk, og fastgør den ved siden af din seng ved tucking top under din madras eller endda bruge en sikkerhedsnål. Du kan endda bruge jern-på breve for at gøre opbevaring pudebetræk ser en smule mere interessant. Slip bøgerne i pudebetræk for nem adgang til natten læsning. Også prøve dette i værelser til børn for nem adgang til Godnat historier.

Bogen skulpturer og møbler

Stak bøger til at oprette en type af skulptur. Oprette tårne eller asymmetrisk figurer--selv symmetriske figurer. Endnu bedre, stak bøger til at oprette stole eller ende tabeller. Sikre, at bøgerne er i en position, let at nå, hvis nogen ønsker at læse en bog senere. For eksempel, hvis du opretter en ende tabel, ikke placere en 50-lb. tv oven på den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com