Hvordan at slippe af mus i din madras

September 3

Mus kan være irriterende små gnavere, hvis de får ind i dit hjem eller laden og kan også være bærere af mange sygdomme. De kan være særligt irriterende og farlige, hvis de faktisk er bosat i din madras. Snigende langs i nat, de kan holde dig vågen af deres lyde, men du kan være mere bange for muligheden for at blive bidt af en. Du kan få mus ud af din madras med de rigtige forsyninger.

Instruktioner

•Mice er draget til et område for en grund, der er som regel fordi de har fundet en kilde til mad eller andre omgås. Befri dit soveværelse og bed af enhver mad krummer eller åbne containere. Støvsuger gulvene, rene plader og tegne enhver mad containere.

•Indstil hvor musene gjorde deres vej ind i dit hjem og din madras, og forsegle nogen huller på ydersiden. En varm hjem er indbydende i de koldere måneder. Inspicér hele dit hus for enhver potentielle måder mus kunne komme ind.

Forpakket flere mus fælder fra en levering butik, og line dem omkring din madras. Sætte noget lokkende for musene i fælder til at lokke dem ud. Dette kan være jordnøddesmør, havre eller endda chokolade.

•Continually kontrollere, hvis din fælder blev vellykket, og hvis de var, enten frigive eller dræbe musen og nulstille fælden. Flytte fælderne rundt til at finde de bedste steder at lokke dem ud. Når du er sikker på du har fanget dem alle, slippe af mus og fælder og være flittig om at sørge for er der ingen måder for flere mus at komme ind i dit hjem.

•Hvis fælderne ikke har arbejdet efter gentagne forsøg og repositionering, ringe til en exterminator for at udrydde dem fra madrassen.

Tips & advarsler

  • Du kan købe forskellige fælder, herunder dem, der udsender en dragende lyd til mus, ones at fælde musen inde i kroppen til overs, din ser dem, samt Human ones. Hvis du lokkemad din egen fælder, ikke agn dem med gift fordi hvis en mus spiser det og efterlader, vil du blive plaget af en død mus kroppen til at gå på jagt efter.
  • Mus er potentielt sygdom-transporterer dyr, så vær forsigtig omkring dem. Gå videre med forsigtighed, og gå til lægen, hvis du er bidt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com