Hvordan adgang til Chopper systemet i Whirlpool opvaskemaskine

September 11

Whirlpool opvaskemaskine er udstyret med en kniv i bunden af vaskebalje til at slibe op større madrester, der finder vej forbi filteret. Uden chopper blade, kan madpartikler passere gennem pumpen, forårsager pumpen eller opvaskemaskine drain slangen til at tilstoppe. Hvis din opvaskemaskine undlader at dræne eller efterlader tørrede fødevarer partikler på dine retter, kan vingen slidt eller beskadiget. Du skal have adgang til chopper system i bunden af din opvaskemaskine til at erstatte chopper blade.

Instruktioner

•Shut ned korrekt afbryderknappen inde i panelet vigtigste service. Opvaskemaskinen skal installeres på en 20-amp circuit breaker dedikeret udelukkende til apparatet. Test for at sikre du slukket den korrekte breaker.

•Åbn opvaskemaskine døren til at fjerne bunden Opvaskestativ. Dette giver dig adgang til bunden af vaskebalje og spray arm.

•Look til vand-forsyning rør kører under den nederste vask arm og op bagvæggen af vaskebalje. Find fanen øverst på vand-forsyning rør hvor det forbinder til røret under vask arm. Brug fingrene til at lirke op på fanen og frigive forbindelsen mellem de to stykker af rør. Tryk på siden af røret på forbindelsespunktet at afbryde de to stykker.

•Grab de lavere vask arm med dine hænder. Trække vask arm forsamlingen fra bunden af vaskebalje at eksponere de to skruer, der holder filter forsamlingen i bunden af karret.

•Fjern to skruer. Forstå filter forsamlingen med din hånd. Lift forsamling fra opvaskemaskine til at eksponere fremmedlegeme skærmen og pumpe inlet dækslet på forsiden af depression i bunden af karret.

•Look for skruen i skærmbilledet fremmedlegeme foran depressionen og til højre for buede pumpedækslet indløb. Fjern skruen fra skærmen. Løfte skærmen fra depression i bunden af vaskebalje.

•Find pumpeindgangen dække skrue til venstre for den buede dækning. Fjern skruen. Løft dækslet indløb fra depression adgang til chopper systemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com