Sådan redde røg beskadiget tøj

September 12

Folk, der har måttet beskæftige sig med en brand i deres hjem ved, hvor svært det kan være at redde røg beskadigede tøj. Det kan være en følelsesmæssigt vanskelige proces at skulle sortere igennem dit tøj til at se, hvad, hvis nogen, der kan reddes. Prøv følgende forslag at se hvilken en vil hjælpe bjærgning din røg beskadigede tøj.

Instruktioner

•Sort hvert stykke tøj, som har røg skader at evaluere sine muligheder for at redde. Tage tøj udendørs og ryste enhver løs sod og snavs fra tøjet. Desuden skal to bunker af tøj, én til vask og én for Renseri.

•Soak det tøj, som er vaskbart i en vaskemidler. Du kan have at suge kun 1 eller 2 elementer ad gangen for at se, hvordan tøjet er at reagere på vaskemiddel. Vær sikker på at skyl tøjet grundigt efter iblødsætning. Du vil sandsynligvis nødt til at vaske beklædningsgenstande mange gange at få alle de dybe siddende røg og sod fra fibrene i stoffet. Kun tørre tøj efter du har vasket tøj så mange gange som du finder nødvendigt. Bruge relevante mængder af blegemiddel, hvis stofferne er blegemiddel sikker.

•Wash tøj, der er meget røg og sod skadet med en blanding af 4 til 6 tbsps. af TSP - tri-natrium fosfat, med 2 tbsps. af natrium, derefter 1 kop af husholdningernes klor blegemiddel og 1 gallon af vand. Denne løsning bør blandes grundigt. Derefter sættetid tøjet eller vaskes i en maskine skive, skyl godt og tør grundigt. Det anbefales at bære plastik handsker ved håndtering af kemikalier i løsningen.

•Tag tørre rene kun tøj til en velrenommeret rengøringsmidler, der håndterer genoprettende pleje for røg beskadigede tøj. Ikke alle rengøringsmidler gøre dette, så sørg for at tjekke rundt for at sikre, at du bruger en renserier, der bruger en form for en ozon behandling for at redde røg beskadigede tøj.

Tips & advarsler

  • Beaded trims, metal bælter, knapper og nogle typer af hægter kan skal udskiftes på nogle stykker af tøj som røg og sod kan have forårsaget skade, ikke kan tilbageføres eller repareret.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com