Hvordan at vokse æbler naturligt

September 13

Hvordan at vokse æbler naturligt

Æbler er vokset over hele verden og i alle 50 stater i USA, og de er en af de mest populære frugter i USA så godt. Mens mange æbleplantager bruger pesticider og gødning til at dyrke deres æbler, er det muligt at undgå brug af både og vokser æbler naturligt. Du skal plante mindst to æbletræer, så de kan Cross-bestøve og producere æbler.

Instruktioner

•Vælg en site for dine æbletræer. De har brug for veldrænet jord til at trives. Tilføj 4 til 5 inches af kompost eller staldgødning til toppen af jorden. Arbejde kompost eller staldgødning i jorden til en dybde af 12 til 18 inches med en bredde på 4-5 fødder.

•Plant æble træer i det tidlige forår når jorden tør. Grave huller som dybt som rodklumpen og tre gange så lang. Placer Æbletræerne i hullerne og spredt ud deres rødder. Udfylde hullerne med jord.

•Kapacitet æble træer godt én gang hver uge i 15 til 20 minutter. Spredes et 2-tommer lag barkflis omkring bunden af æbletræ at holde jorden kølig og fugtig. Tilføje en 1 tomme lag kompost eller staldgødning rundt i bunden af æbletræ for ekstra næringsstoffer hver tre til fem måneder i løbet af vækstsæsonen.

•Thin frugt på æbletræet når det er store nok til at producere, omkring tre til fem år gamle. Fjerne alle undtagen én apple fra hver flok. Wrap æblet i papirposer frokost og sikre dem til træet med en elastik til at beskytte æblerne fra skadedyr. Høste æbler i sensommeren eller efteråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com