Brun spids på blade af min Devil's Ivy eller gyldne Pothos

September 14

Brun spids på blade af min Devil's Ivy eller gyldne Pothos

Pothos (Epipremnum aureum) er en vining stueplante producerer hjerte-formede, blanke blade med gule eller hvide striber. Det kan vokse ind i en enorm plante med blade op til 2 fod lang men tendens til at bo i sin juvenil form når de dyrkes i beholdere. Brun spids på pothos blade kan være forårsaget af mangel på vand eller fugt, eller af næringsstof-mangel eller root rot.

Næringsmangel

Befrugte din pothos, hvis det udvikler sig brune blade tips af margener, da dette kan være et symptom på en kalium eller kaliumchlorid mangel. Fodre en gang om måneden med en flydende stueplante gødning fortyndet med 50 procent. Reducere til en gang hver anden måned i løbet af vinteren.

Salt ophobning

Skylle jord med rigelig vand, så snart du ser nogen hvide depositum på overfladen af jorden. Disse er forårsaget af en ophobning af salte fra vand og gødning og kan forårsage brune blade tips, medmindre de er vasket ud af jorden regelmæssigt.

Tør luft

Tåge din pothos hver dag og holde sin gryde på et fad af fugtigt grus til at øge fugt niveauet. Give din vin med en mos pole til at klatre og holde stangen fugtig. Holde det ud af den tør luftstrøm produceret af varmeapparater og læg ikke din pothos over en radiator.

Underwatering

Tjek din pothos jord, hvis det udvikler brune blade tips. Hvis jorden er tør og efterfølgende vand så snart overfladen af jorden er tør at røre ved. Kontroller, at du giver nok vand til at grundigt nyde jordbunden.

Overwatering

Tillad jord tørre ud, hvis det er vandlidende og fjerne enhver parabol fra puljen. Kun vand når overfladen af jorden er tørret helt. Efterlad aldrig din pothos stående i vand og sørg for at drænhul i bunden af beholderen er klar.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com