Opbygge en hønsegård hegn

September 15

Hegnet omkring en hønsegård skal være stram nok til at holde rovdyr, der hoppe, grave og kure. Derudover må rovdyr ikke kunne nå inde og snag uforsigtige kyllinger gennem hullerne. Hegnet skal være høj nok til at afskrække aviær undslupne, selvom nogle kylling racer skal have deres vinger stækket for at stoppe dem fra at flyve ud. Et hegn af sig selv, vil ikke afskrække høge og ugler, men du kan binde bånd eller flag på toppen af hegnet for at modvirke antenne rovdyr.

Instruktioner

•Dig en 3-fod post hul med en post hul gravemaskine i hvert hjørne af hønsegården. Placer en 8-fod lang, 4-tommer bred rund eller firkantet træ indlæg i hvert hul. Hæld en pose af konkrete blanding i hullet og fyld resten af vejen med snavs. Tamp snavs fast med dine fødder eller et stykke af affaldstræ.

•Tie et stykke sejlgarn til et hjørne post omkring en mund over jorden og køre det omkring ydersiden af de andre Hjørnestolperne. Tie off anden enden. Sejlgarn fungerer som straight edge markør så dit hegn linjer ikke blive skæve.

•Kontroller 7-fod T-stillinger i jorden hver 8 fod langs hegnet linjerne ved hjælp af en T-post driver. Drev hver post 2 fødder dyb, forlader 5 fod over jorden. Sørg for de flade ansigter af alle indlæg ansigt den samme retning.

•Dig en 6-tommer-dyb grøft langs hegnet linje. Begrave bunden 6 inches af hegnet wire afskrækker gravende rovdyr fra grave under hegnet.

•Staple ene ende af en rulle 5-fods høje, 1 x 2 tommer wire net hegn til en af de træ indlæg ved siden af hønsegården som flugt er tilknyttet. Kontroller, at bunden 6 inches hviler i renden. Forlade nok ekstra til enhver lille hul, der kan eksistere mellem hegnspæl og væggen i hønsegården og Hæft det på væggen.

•Stræk roll af tråd omkring ydersiden af hegnet stillinger og Hæft det til Hjørnestolperne; 1 x 2 tommer wire net hegn kan strækkes med hånden uden mekanisk hjælp. Skære hegn wire til længden med bidetang og Hæft det til kylling coop væggen for at lukke nogen kløft mellem coop og det sidste træ indlæg.

•Fyld i renden med snavs eller grus at begrave i bunden af hegnet wire. Tamp det med dine fødder eller et stykke af skrot tømmer, hvis ved hjælp af snavs.

•Hook hegnet ledning til T-indlæg med hegnet klip og klemme enderne af klippene med hegnet tænger. Tre eller fire hegn klip pr. T-post er tilstrækkelig for et robust hegn.

•Tie længder af båndet eller inspektørernes tape til toppen af hegnet hvert par fødder. Længden skal være lang nok til at blæse i vinden, som disconcerts antenne rovdyr.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje en port i hegnet hvis det ønskes, men porten vil altid være et svagt punkt, da der er huller i nærheden af hængslerne og bunden kan ikke blive begravet. Det er bedre at have en indgang til flugt fra inde i hønsegården så vidt muligt.
  • Nogle kantning værktøjer og små haven havefræsere har en udgravning vedhæftet fil, der reducerer arbejdskraft involveret i opbygningen af hegnet betydeligt.
  • Ingen udendørs hønsegård er helt sikkert, medmindre det er fuldstændig lukket på alle sider, top og bund, som er dyrt og upraktisk for store kører. Hvis kylling tab er et vedvarende problem, overveje et husdyr guardian dyr som en hund, gås eller llama.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com