Hvad er årsagerne til mug på væggene?

September 21

Meldug er en tynd sort eller hvid-grøn vækst produceres af skimmelsvampe. Meldug kan være et vedvarende problem i nye huse, huse nær kystområder, huser i fugtige klimaer eller huse med dårlig ventilation.

Typer

Meldug vises almindeligt i områder, der er fugtige, varme, dårligt oplyste og med lidt ventilation. Skab, kælderen, krybekælder og nye hus vægge er alle meget modtagelige for meldug.

Funktioner

De forme, der forårsage meldug at formularen skal fugt og visse temperaturer til at vokse. Meldug vokser hurtigst ved temperaturer mellem 75 og 85 grader Fahrenheit.

Effekter

Meldug er ofte plettet, forårsager misfarvning og en ubehagelig lugt. Det kan forårsage mild til alvorlige helbredsproblemer, hvis en person er konstant udsat for det over en periode.

Forebyggelse/løsning

Holde tingene rene og slippe af med overskydende fugt i områder udsat for meldug, ved hjælp af aircondition eller en affugter.

Overvejelser

Kan du overveje meldug-resistente maling eller finish, der indeholder syntetisk mildewcides på dine vægge til at forhindre mug problemer samt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com