Sådan laver du din egen rør gelænder

September 27

Sådan laver du din egen rør gelænder

Mange snowboardere nyde blot ridning deres snowboards ned af bjergsiden. Andre vil imidlertid også udføre tricks, mens ud på pisterne, som hopper eller kværner langs rækværket. Når boarding fra kommercielle ski hems, er det ofte nødvendigt at give dine egne hindringer, som skal udføre tricks. En grind rækværket, består af en træramme og PVC rør til at glide på tværs af toppen af, giver du en bærbar rækværket du kan flytte fra hill til hill.

Instruktioner

•Klippe fire dele af 2 af 6, 18 inches lang hver, og en 12-fods lang sektion af 2 af 6.

•Sæt to af sektionerne 18-tommer lodret, 12 fod fra hinanden, hvile afsnittet 12-fods på toppen af 18-tommer sektioner, og sikre dem med skruer.

•Klippe en del af 2 af 4, så at det passer stramt mellem 18-tommer endestykker, og Fastgør det langs midten af undersiden af 2-af-6, med den 2-tommer-dækkende side af de 2 x 4-kører langs den 6-tommers side 2 af 6.

Uddelingen de resterende 18-tommer sektioner til bunden af slutningen stykker, således at de resterende afsnit vinkelret på endestykker. Disse bliver fødderne at stabilisere skinnen.

•Drill huller gennem én side af hvert stykke rør, med et hul 1 fod i fra kanten af røret, og ekstra huller hver 2 fod. hullerne skal være lidt større end hovedet af dine skruer.

Uddelingen et rør til midten af toppen af den lange 2-af-6, ved at indsætte punktet af skruen ned gennem hullet og derefter skrue gennem anden siden af røret og ind i 2 af 6.

Uddelingen, de resterende rør med én på hver side af centrum rør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com