Hårdføre stauder i nordøstlige Florida

November 19

Hårdføre stauder i nordøstlige Florida

Nordøstlige Florida strækker sig mod nord fra Fernandina Beach, mod syd til Palm Coast, og vest til Lake City. Området ligger inden for USDA plante hårdførhed zoner 8b og 9a. Gennemsnitlige vinter lavkonjunkturer kan falde til 15 grader Fahrenheit. Gartnere bor i regionen har et væld af valg i hårdføre flerårige planter. Valg omfatte indfødte, ground Cover, træer og blomstrende arter.

Indfødte stauder

Nordøstlige Florida gartnere har en række valg i native planter hårdfør til regionen. Arter inkluderer buske, træer og lavtvoksende planter. Kanel bregne (Osmunda cinnamomea) er en løvfældende, sammenklumpe vane og vokser op til 5 fod høje. Det vokser i delvis til fuld sol og har en lav tolerance over for tørke. Fælles witchazel (Hamamelis virginiana) er en langsomt voksende busk, vokser til 30 fod høje. Det har tætte vane og rundede blade. Gullig-creme blomster blomstre i efteråret. Planten vokser i sol til skygge. Tulip poplar (Liriodendron talipfera) er en hurtigt voksende træ som kan blive op til 100 fod høje. Gullig-orange blomster blomstre foråret igennem sommeren. Det foretrækker vokser i sol til halvskygge.

Flerårig jorden dækker

Om havearbejde i solen eller skyggen, har nordøstlige Florida gartnere et stort udvalg af bunddække. Caladium (Caladium x hortulanum) har farverige blade i røde, pink, grøn og hvid. Planter lider dieback i vinter og reemerge i foråret. Planter vokse op til 2 fod høje og foretrækker lyssky steder. Lily turf (Liriope muscari) er en prydplanter græs med en sammenklumpe vane. Det vokser 1 fod høj og breder sig op til 2 fødder. Lilla blomster blomstrer i sommeren og det vokser i sol til skygge. Krybende enebær (Juniper horizontalis) har woody stilke og en tæt vækst vane. Planter spredt lige til 10 feet og foretrækker fuld sol.

Flerårig træer

Flerårig træer hårdfør i nordøstlige Florida er egnet til at give skygge, som enheder eller i wildlife gardens. Nogle arter blomstre med farverige blomster. Florida ahorn (Acer barbatum) vokser op til 60 fod høje. Det har en løvfældende vane og prangende efterår farve. Grønne blomster blomstre i foråret og det vokser i delvis til fuld sol. Pecan (Carya spp.) har en variabel spredt og højde og vokser i sol til skygge. Hvidlig-gul blomster blomstre i foråret. De spiselige nødder er en wildlife fødekilde. Red cedar (Juniperus virginiana) vokser hurtigt til 50 fod høje. Stedsegrønne har en tæt baldakin og vokser i fuld til delvis sol. Frugterne tiltrække fugle.

Flerårig blomster

Flerårig blomster vil fylde nordøstlige Florida haver med året rundt farve. De arbejder godt i containere, blandet eller wildlife gardens. Sommerfugl iris (Dietes iridiodes) har en sammenklumpe vane og græs-lignende blade, vokser op til 6 fod høje. Butterfly-lignende blomster i gule, hvide og blå fyld anlægget foråret igennem sommeren. Det vokser i delvis sol til fuld skygge. Tæppe blomst (Gaillardia) har en mounding vane og vokser til 2 fod høje. Orange-røde og gule blomster blomstre hele sommeren. Planter har en høj tørke tolerance og vokser bedst i fuld sol. Stranden solsikke (Helianthus debelis) har en snigende vane og breder sig op til 4 fod. Gul, daisy-lignende blomster blomstre hele året. Planter har en høj tørke og salt tolerance og vokse i fuld sol.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com