Jungle træ navne

October 6

Jungler henvise normalt til region inden for en tropisk regnskov, der er svært at adgang på grund af tyk vækst af vinstokke, planter og træer. Ifølge California Institute of Technologys læring om regnskove hjemmeside, er næsten 6 procent af verdens overflade dækket i junglen. Type af træ, der vokser i denne jungle virkelig afhænger af området i verden, hvor denne jungle er placeret.

Astrocaryum jauari

Ifølge National Institutes of Health er Astrocaryum jauari en af de mest almindelige træer i junglen. Det er en palmetræ, der producerer spiselige frugter i efteråret, og det vokser op til 65 fod høje. Det er normalt findes i nærheden flodbredder eller på floden øer, og det er en flerårig stedsegrøn. Den vokser i Amazon, en tæt regnskov, der strækker sig over hele Sydamerika, herunder landene i Venezuela, Colombia, Guyana, Bolivia og Brasilien. Astrocaryum jauari frugt er ofte forbruges af fisk efter Ecocrop.

Mangrove

Ifølge National Geographic vokse mangrover fra små buske til næsten 200 fod høje. Disse træer har en høj tolerance over for saltvand og er i stand til at stoppe nogle saltvand fra indtastning af sine systemer på rodniveau. Mangrover har ofte udsat rødder, når tidevandet er lavt, og det er almindeligt forekommende i nærheden af eller i floder, hav og vandløb. Ifølge National Geographic, dette træ er oftest findes i det sydøstlige Asien, men en sort findes også i New Zealand. Der er mere hårdføre versioner af mangrove, der kan tilpasse sig tempereret klima.

Behårede valnød

Den behårede valnød er fundet inden for Gondwana Rainforests i Australien, som er nær grænsen til Queensland og South Wales. Det bliver det navn fra de små hår, der vokser på bladene. Disse hår giver både ribber og grene en gylden farve. Dette træ producerer en rød frugt med en stor frø i midten. Den behårede valnød er en type af laurbærtræ. Ifølge kamre Wildlife regnskov Lodges, farven på træets store frugt varierer fra orange til gul med ingen hår på frugt.

Ficus Americana

Den jamaicanske kirsebær fig eller Ficus americana er et lille træ, der vokser i junglen i Mellemamerika, herunder Costa Rica, El Salvador, Belize, Honduras og Nicaragua. Det skaber små, hvide blomster, og det vokser op til 42 fod høje ifølge Fruitipedia hjemmesiden. Blomster har fem kronblade og en gul støvdrager. Det producerer, spiselige figner med gule frø, og frugten vokser til et maksimum på 1/2 tommer bred. Bladene er grønne og pilespids formet at hænge lidt fra grene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com