Hvordan til at disponere over polish Remover

November 24

Maling- og lakaffald remover er også solgt som lak strippere. Dem, der har købt disse typer af flyttefirma eller strippere kan have sidesten produkter sidder på hylden en gang færdig. Ældre versioner af disse produkter indeholder farlige materialer, der er skadelige for menneskers sundhed. Det er en god idé at gå gennem din maling leverancer til at bestemme, hvad du har og hvis det skal bortskaffes øjeblikkeligt.

Instruktioner

•Separat din maling og lak opløsningsmidler i to grupper. Hvis produktet blev købt inden for det sidste år, sorteres i en "holde" gruppe. Hvis produktet er ældre end 1 år, sorteres i en bortskaffelse gruppe.

•Undersøg indholdet på hver kan i oversigten "hold". Hvis produktet indeholder benzen, methylenchlorid, toluen, cresol eller phenol, bør du skaffe dig af produktet. Disse kemikalier anses for farligt at bruge.

•Sæt alle de dåser og beholdere, der skal bortskaffes opretstående i en papkasse. Hvis det er muligt, transportere produkter i ryggen af en pick-up truck til at forhindre gasser fra indtastning af din bil.

•Locate og tage site containere til samlingen faglige husholdnings-farligt affald i dit område. Nogle samfund beder dem tage produkterne til en licenseret farligt affald handler. Affald handleren vil bortskaffe produkter for dig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com