Hvad kan du male på en akryl bruser Base?

October 22

Akryl bruser baser er lavet af pressede plader af acryl plast dannede i en varm skimmel proces. Denne enkelt ark formet plast, der kan være refinished ved hjælp af en række specifikke produkter designet af plast. Særlige metoder til lakering gøre disse produkter endnu mere effektiv, så programmet er en stor faktor i hvert produkt succes.

Akryl badekar Refinishers

Maling designet specielt til akryl bruser lakering er din bedste satsning i de fleste tilfælde fordi malingen er lavet til at overholde den brusebad base. Disse malinger har også meget specifikke instrukser om, hvordan at anvende maling, der gør en verden til forskel. For eksempel, behøver mest akryl bruser baser masser af slibning for at skabe en struktureret overflade, der gør det muligt malingen til at overholde. Isenkræmmere bære mange forskellige mærker af karret refinishers, så find en, der er designet til akryl bøtter.

Karret Epoxy

Karret epoxy er en maling specielt lavet til bøtter. Generelt anvendes til glasfiber og akryl bøtter, overholder det meget godt glat overfladen af akryl fordi det er en del harpiks og lim, regelmæssig væg maling har ingen selvklæbende indhold. Karret epoxyen hærder når det tørrer til at danne en meget vandtæt barriere, men det gælder ligesom regelmæssige maling med en spray kan eller rulle og pensel. Det er en god idé at scuff overfladen af karret før påføring af epoxy.

Gelcoat

En gelcoat er en anden type belægning, der danner en shell når tørret, det er meget hårdt og uigennemtrængeligt. Gelcoats dækker både og yachter sammen med flere typer af acryl og glasfiber bøtter. Hvis dine akryl badekar har en gelcoat, vil en anden gelcoat genoplive finish og returnere udseendet af bruser base, da den var ny. Arbejde med gelcoat er kompliceret, da overfladen skal være prepped og gelcoat påføres med en sprøjtepistol, men resultatet er en glat, lyse og reflekterende finish.

Fangere og belægninger

Et antal fangere vil beskytte din maling fra vandskader og endda bejdse opbygning; dog kan nogle skabe en glat overflade på dit brusebad base. Klarlak fangere vil skabe en glat overflade, så de må indeholde nogle slags nonskid materiale som sand korn eller omfatte en gummipude over sealer. Acrylicized polyurethan er en anden professional belægning og sealer anvendes i akryl badekar refinishers. Dette produkt beskytter epoxy og emalje finish anvendes til bruser baser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com