Sådan Care for imiteret marmor

October 23

Sådan Care for imiteret marmor

Imiteret marmor eller kulturperler marmor, er en støbt polymer produkt fremstillet af en blanding af plast harpiks og knust, pulveriseret marmor støv. Den farve og tekstur af produktet går lige igennem fra den ene side til næste, med toppen forseglet i en gel coat for en meget poleret finish. Mens imiteret marmor ikke er porøse den måde naturlige marmor er, kan det pletten og ridse hvis korrekt vedligeholdelse ikke følges. Produktet kan imidlertid gendannes, når den er beskadiget, at sikre, at det kan opretholde års brug.

Instruktioner

•Rengør imiteret marmor regelmæssigt med en flydende ikke-slibende rengøringsmiddel. Brug en blød klud til at polere produktet og fjerne dagligdags snavs.

•Tag oprustning af mineraler fra hårdt vand på produktet ved at gnide en blanding af hvid eddike fortyndet i vand. Start med forholdet 4 til 1 vand til eddike og øge mængden af eddike langsomt, indtil det fjerner indskuddene uden at skade toppen.

•Tag hairspray oprustning og andre klæbrig film om produktet ved at gnide denatureret alkohol på overfladen.

•Applicer et frisk lag af gel glans med en blød klud, når overfladen af kulturperler marmor vises kedelig. Gel gloss vil rense toppen som det genskaber sin glans.

•Buff ud lys ridser fra imiteret marmor i gnide bil polering sammensatte i overfladen i hånden. Vedhæfte en uld, polering pad til en variabel hastighed boremaskine og buff overfladen af produktet, indtil alle ridser er fjernet. Følg med en frakke af gel glans at genoprette sin glans.

•Tag dybe ridser fra imiteret marmor ved at hælde en lille mængde vand på dem og gnide kraftigt med bøde-grus wet-tørre sandpapir. Skyl godt, anvende bil polering pasta og buff godt. Afslut med et lag af gel glans.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com