To primære typer af Intrusion Detection systemer

October 30

To primære typer af Intrusion Detection systemer

De fleste hjem og firma sikkerhed alarmer funktion ved hjælp af to hovedtyper af alarm sensor design. Vindue og dør kontakt designene skal underrette alarmcentralen, når nogen bruger døren, åbner et vindue eller bryder et vindue. Motion detector alarmer er beregnet til brug, når en bygning er helt ubesatte og enhver bevægelse inden for bygningen er et tegn på noget forkert. Kontrolpanel bestemmer, baseret på forprogrammerede kriterier, hvilke typer af arrangementer garanterer udløser en alarm og afsendelse for bistand udefra.

Vindue og dør kontakt alarmer

Vindue og dør kontakt alarmer fungerer på en enkel design: to elektrisk aktive sensorer at fuldføre et kredsløb i fysisk kontakt. Når de to sensorer er flyttet fra hinanden, kredsløbet er brudt og sikkerhed kontrolsystem registrerer, at noget er sket. Denne form for todelt sensor fungerer også på solid vinduer, der ikke er beregnet til at være åbne, fordi når vinduet bryder, halvdelen af sensor fastgjort til vinduet vil falde og derfor udløser alarmen.

Motion Detector alarmer

Motion detector alarmer er bedst placeret på centrale punkter inden for en bygning, hvor folk er tilbøjelige til at få adgang, såsom lobbyer og modtagelse områder. Motion detector alarmer er også placeret i værelser med jordoverfladen adgang og vinduer, som kunne være brudt. Der er et par forskellige undertyper inden for motion detector alarm sensorer, men den mest almindelige type er infrarød temperatursensorer. Sensoren overvåger den samlede temperaturen i rummet, og når temperaturen læsning ændringer, som det er tilfældet, når et menneske træder ind i lokalet, alarm link til sensoren er aktiveret. Motion sensor alarmer er yderst vanskeligt at omgå.

Ved at bruge kontakt og Motion alarmer

Det er muligt for en tyv at omgå kontakt sensor alarmer gennem dygtige brug af værktøj; Derfor bør kontakt sensorer anvendes i kombination med andre detektionsmetoder f.eks bevægelsesdetektering--især når ingen menneskelig sikkerhed er til stede. Kontakt alarmer er nyttige i situationer, hvor flere indgange og udgange skal overvåges af en lokal sikkerhed kraft på et centralt kontrolrum. Når overvåges af nærliggende sikringspersonale, kan individuelle alarm situationer undersøges straks i person. Da det er muligt at omgå kontakt sensorer, kan security officer patruljer hjælpe med at udligne underskuddet i sikkerhed uden nødvendiggør tilsætning af bevægelsessensorer, der ofte er uegnet til bygninger, der ser tung trafik på alle tider af døgnet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com