Hvordan til at danne en Wire Loop for en Terminal forbindelse

October 31

Hvordan til at danne en Wire Loop for en Terminal forbindelse

Elektriske ledninger kan knyttes til ryggen af afbrydere eller beholdere ved at blive svøbt omkring terminal skruen, og derefter skruen strammes mod wiren. Dette, i realiteten sandwicher"" ledning mellem lederen af terminal skruen og switch eller beholder, oprettelse af en fast og sikker elektrisk forbindelse. Processen med første bøje wiren til den rigtige form før du installerer det på plads er en simpel en, som tager lidt tid at fuldføre.

Instruktioner

•Klippe tilbage seks inches af den ydre beklædningen i slutningen af den elektriske kabel med en hobbykniv. Strip 3/4-inch af plast isolering fra slutningen af både de sorte og hvide ledninger.

•Holde den længst slutningen af en af ledninger i kæberne af en bent-næse tænger.

•Slowly twist tænger i urets retning; Dette vil bøje wiren ind i en krog-lignende form. Sørg for, at der er et hul for enden af ledningen, således at krog-formet wire enden kan træde over skanken af terminal skruen, uden at fjerne skruen helt fra switch/beholderen. Når krog-formet wire ende er placeret omkring den terminal skrue skaft, klemme krog-formet wiren med tang, så det sidder tæt mod terminal skanken. Nu stram terminal skruen med en skruetrækker til at sikre wiren på plads.

Tips & advarsler

  • Bent spidstang er tænger hvor enderne taper, så de kan indeholde mindre objekter. De er ideelle til bøjning ledninger, men hvis et par ikke er tilgængelig, opgaven kan udføres med en normal sæt af tang.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com