Sådan fjerner opkast lugten fra gulvtæppet

November 7

Sådan fjerner opkast lugten fra gulvtæppet

Ligesom de fleste husstand lugte, kan denne ene være mest mærkbar til dig når du går gennem døren i slutningen af dagen, eller når der er en hel del af fugt i luften. Hvis du har prøvet indsæbning eller plet-rengøring dit tæppe for at fjerne den rådden lugt af opkast, det er tid til at rampe op dine anstrengelser med et to punch at udrydde lugten én gang for alle.

Instruktioner

•Mix en 50-50 løsning af hvid eddike og vand i en sprayflaske. Du kan bruge lige eddike til en særlig stærk lugt og mindre eddike til en svag lugt.

•Soak tæppe med løsningen. Lad det sidde på gulvtæppet i ca 30 minutter. Derefter arbejde løsningen ind i tæppet med en fugtig svamp. Lad løber tør – og ikke bekymre dig om eddike at skade dit tæppe. Det plejer.

•Sprinkle tæppe rigeligt med bagepulver. Arbejde bagepulver i tæppe fibre med fingrene eller en spatel. Lad den bagning soda sidde på gulvtæppet i mindst otte timer.

•Vacuum bagepulver fra gulvtæppet. Flyt vakuum i begge retninger over gulvtæppet. Det er OK, hvis du ikke kan fjerne alle bagepulver. Det resterende beløb vil hjælpe deodorize din tæpper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com