Sådan tilsluttes en ny Spa pumpe elektriske ledninger

November 12

Sådan tilsluttes en ny Spa pumpe elektriske ledninger

Erstatte en spa pumpe er ikke en vanskelig opgave, forudsat at du har fri adgang til området pumpe. Hvis du aldrig har arbejdet med El før, kan at gøre de elektriske forbindelser synes som en kæmpeopgave. Heldigvis er dette en af de lettere elektriske job, du kan gøre derhjemme, forudsat at din nye spa pumpen kommer med en ledningsføring diagram forklarer, hvor du kan knytte hvert af de eksisterende spa pumpe forbindelse ledninger.

Instruktioner

•Drej off miniafbryderen til spa. Glatte enderne af de eksisterende el-ledninger i spa enhed, ved hjælp af tænger. Strip ½ tomme isolering ud af enderne af ledningerne, hvis de ikke allerede er strippet.

•Fjern de skruer, der sikker ledninger adgang dække til den tørre ende af spa motoren, ved hjælp af en skruetrækker. Lirke ud i små, runde, plastik hætte der dækker hul til ledning til at passere gennem, ved hjælp af fingrene eller en skruetrækker.

•Sæt et kabelstik klemme i ledninger hullet i motoren. Skru møtrikken på indersiden af klemmen og stramme den med fingrene. Indsæt spa ledningerne gennem ledninger hul og klemme fra at inde. Fastspænd skruerne, klemme med en skruetrækker.

•Se til den nye spa pumpe ledninger guide, til at identificere den korrekte position for hver ledning. Twist i slutningen af den nøgne kobbertråd omkring grundstødning skruen (normalt en grøn farvet skrue), ved hjælp af nål næse tænger. Spænd skruen med en skruetrækker. På samme måde forbinde den hvide ledning til den "Almindelige" skrue, den sorte ledning til "højhastighed" skruen, og den røde ledning til "Lav hastighed" skruen.

•Udskift ledningsføring adgang cover og skruer. Aktivere effektafbryderen til spa.

Tips & advarsler

  • Spa pumper har to ender: våd udgangen (indeholdende løbehjulet til at flytte vand) og den tørre ende (der indeholder den elektriske motor).
  • Hvis din spa har kun tre ledninger (sort, hvid og ubeklædt kobber) men din nye motor har fire forbindelse skruer, skal alle forbindelserne, som bemærket, skipping "Low Speed" forbindelse. Hvis din spa har fire ledninger, men din nye motor kun har tre forbindelse skruer skrue en wire møtrik over ende af den røde ledning og ikke bruger den. I begge tilfælde vil du kun have én hastighed for spa motor (høj).

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com