Hvordan at rengøre skum & pladevat pude

November 15

En sofa eller stol pude er ikke noget, der kan være smidt i vaskemaskinen; rengøring skum og pladevat pude er ikke så simpelt. Dog på et tidspunkt, er det nødvendigt at renses. Du behøver ikke at hyre en professionel renere at gøre arbejdet for dig; Du kan selv rense skum og pladevat puder, hvis du følger den korrekt teknik.

Instruktioner

•Fyld op din spand med varmt vand. Jo varmere vand, jo bedre vil det være på at bryde op nogen hårde pletter på pude overflade. Tag spand med vand og din blød klud til snavset skum og pladevat pude. Våd klud og vride det ud. Det er vigtigt at vride kluden godt ud.

•DAB på snavset stedet med en fugtig klud. Give stof til at blive lidt våd, men ikke gennemblødt. Du ønsker ikke en masse vand absorbere ind i skum og pladevat pude. Forsigtigt gnide det snavsede område med kluden, skylning og vride ud af blød klud, som jorden er fjernet. Dumpe det snavsede vand. Ren kluden grundigt.

•Fyld spanden igen med frisk varmt vand. Anvende polstring cleaner til din opvredet ud klud. Brug kluden til forsigtigt krat væk resten af jorden. Skyl og vride ud din klud, gentaget indtil pletten er helt væk. Polstring cleaner skal kun anvendes én gang. Gælde ikke rengøringsmiddel direkte til pude til at undgå pletblødning.

•Anvend en blød tør klud til dab på den plet engang det er ren. Gøre dette til at absorbere så meget af vandet i skum og pladevat pude, som du kan. Anvend pres til at absorbere vand, der kan være fanget under overflade lag af stof.

•Sæt sofaen eller stolen, der er blevet rengjort off grænser i 24 timer eller indtil stedet er helt tør. Stedet vil jorden lettere og meget hurtigere, når det er vådt, fordi ting holde våde steder. Det er en god ide at rengøre møbler om natten, så hynder er for det meste tørt på det tidspunkt, de vil blive brugt næste dag.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com