Hvordan man laver sømme i en EPDM Dam Liner

November 27

Hvordan man laver sømme i en EPDM Dam Liner

Ethylen propylen Dien Monomer (EPDM) er en type af gummi lavet til al slags vejr, og almindeligt anvendt til undervands miljøer såsom damme eller puljer. Hvor en enkelt liner er utilstrækkelig til at dække et behov for dammen område, kan du bruge separate liner plader, overlapper hinanden for at danne en søm, der holder det overlappende område fra utætte. Sømmen bruger et specielt formuleret tape og søm primer, til at skabe stærke langvarig syninger, der giver mulighed for en kontinuerlig liner overflade på tværs af store områder.

Instruktioner

•Drej ethylen propylen Dien Monomer (EPDM) liner ud på en flad overflade med gummi ark danner sømmen overlappende med 4 inches i området falsede.

•Mark en linje ved hjælp af en lineal en tomme fra overlapning søm kant på den lavere liner med et stykke kridt kører parallelt med søm kant.

•Træk tilbage top Dam liner ark til at udsætte lavere arket. Spredes et lag af søm primer øverste liner ark bageste overlappende overflade og til toppen af den nederste liner ark udvidelse til linjen chalked. Vent primer producent foreslog ventetid for primer til tørre. Primeren er tør nok til at arbejde med når det ikke længere overføres til din finger når rørt.

•Køre den en linje af seam tape langs underkanten liner ark med båndet udvidelse til linjen chalked uden at fjerne seam tape sikkerhedskopiering på bånd top. Gå over seam tape med en søm roller at indstille limen på nederste bånd.

•Tag sømmen tape opbakning på toppen af tape og fold derefter arket top Dam liner over seam tape. Tryk på den øverste liner ark fast på bunden ark og rulle over det overlappende område med søm roller at sætte lim på toppen af båndet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com