DIY hjem springvand vand Feature

November 30

DIY hjem springvand vand Feature

En vand-funktionen kan tilføje en rolig omdrejningspunkt til din have mens også tiltrække farverige fugle som finker. I stedet for afregning for en one-size-fits-all springvand fra en big box butik, bygge din egen bruger en urne eller vase, der passer til din stil. Din hjemmelavede vand funktion, med re cirkulerende vand, kan køre året rundt hvis du bor i den sydlige del (zoner 7-11 på USDA plante hårdførhed skala). Tilpasse dimensionerne passer til din smag og ledig plads. Når du & rsquo; ve samledes komponenterne, du kan samle funktionen vand i et par timer.

Instruktioner

•Vælg en placering til dit vand-funktionen, hvor jorden er plan, fri af de store rødder eller sten og inden for rækkevidde af en stikkontakt.

•Dig et hul på størrelse og form af dammen liner. Sted liner i hullet med læbe i jordhøjde. Kontrollere fladhed, tilføje sand nedenunder foringen efter behov til det niveau.

•Sæt længde af haven slange til dysen, sikre det med en spændebånd. Sæt pumpen på undersiden af foringen med slangen peger opad. Sted tre bestyrelsen scraps på basis af liner udstrålende ud fra pumpen; disse vil fungere som afstandsstykker tillade vand at flyde frit. Bringe slangen gennem drænhul af inverteret blomsterkrukke og placere puljen over pumpen så sin læbe hviler på afstandsstykkerne. Tillad pumpe ledningen til at komme ud mellem afstandsstykkerne.

•Lay wire mesh over liner, threading haveslangen op gennem et hul i midten. Centrere urne eller planter på trådnet og køre slangen gennem sin drænhul. Afbrød slangen, så at kun 6 inches strækker sig op i urnen.

•Fyld liner med vand men ikke stik i pumpen endnu. Når lineren er fulde, fyld urnen med vand og derefter tilslutte pumpen. Se strømmen af vand over læben af urne til at beslutte, om du skal justere flow på pumpen.

•Dæk wire mesh og skabe en splash område for vand med dekorative sten. Hvis det ønskes, strække landskab kantning langs omkredsen skal indeholde stenene. Du måtte ønske at plante et groundcover i nærheden der vil omslutte funktionen vand med grønne områder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com