Stedsegrønne træer med fyrrenåle

December 11

Stedsegrønne træer med fyrrenåle

Nåletræer er en stor og varieret gruppe af træer, men de fleste er forholdsvis nemt at identificere ved at kigge på deres blade. Nåletræer kan have kanyle-lignende blade, skællende eller syl-formede blade eller flad fjer-lignende blade. Fyr, Gran, Gran og lærk træer alle har kanyle-lignende blade, der er almindeligvis omtales som "fyrrenåle." Særlige sorter kan identificeres ved at kigge på længde, form og tekstur af nåle, blandt en lang række andre karakteristika.

Fyrretræ

Fyrretræer har nåle, der er beklædt i bunden og vokse i bundter á to til fem. Pinyon, mugo, skotsk og østrigsk fyr har alle to nåle pr. bundt; Ponderosa pines har to til tre; og hvid, bristlecone og smidig fyr har fem. Fyrrenåle kan være mellem 1/2 og 6 inches lang, afhængigt af sorten. Koglerne har tykke, woody skæl; grenene er lige med et generelt pyramideformede dannelse.

Rødgran

Nåle af grantræer vokser enkeltvis. Enkelte nåle kan deles i halve, og tværsnit vises firkantede. Colorado blue spruce er måske den mest kendte sort; Det har stive, skarpe nåle med en blå-grøn farve mellem 3/4 og 1-1/2 inches lang. Sort spruce har tætpakkede medium-mørke grønne nåle, der sjældent overstiger 3/4 tommer. Kegler kan er generelt glat og have afrundede eller pegede papery skalaer.

Fir

Grantræer har nåle, der ligesom de af grantræer, vokser enkeltvis. Nålene er flad i tværsnit, og er generelt blød og fleksibel. Rigtigt graner har rundet bud tips og vil forlade runde blade ar på grenene, når du fjerner en nål. Balsam graner har påpeget bud tips og oval leaf ar. Nålene er normalt omkring 1 tommer lang, og kegler er ru, men ikke udpræget stikkende eller spiky.

Lærk

Lærketræer er noget usædvanligt, idet de er løvfældende eller semi-løvfældende nåletræer, der henviser til, at de fleste er stedsegrønne. Larches har korte nåle, der vokser i klynger eller totter af 10 eller mere. Form af disse træer varierer meget afhængigt af sorten, og Koglerne er sædvanligvis woody og udpræget stikkende.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com