Hvordan man vælger et Spa dække

December 16

Hvordan man vælger et Spa dække

Coveret til din spa eller spabad hjælper med at holde på varmen, samt beskytte den indvendige side af karret og vandet fra elementerne. En kvalitet, tætsiddende dækning er et must-buy og bør ikke bringes i fare på. Covers er ikke købt separat fra spabade, medmindre du bestiller en udskiftning dækning for en, der ikke længere er effektiv eller er blevet beskadiget. Af denne grund, du vil være at vælge et cover til din spa som du vælger spa, selv.

Instruktioner

•Look for kurbade, der kommer med et cover. Du bør ikke købe en spa dække adskilt fra købet spa. Velrenommerede forhandlere vil omfatte et cover med dine spa, ligesom dæk er inkluderet med en ny bil. Hvis du skal betale ekstra til dækning, eller hvis det er annonceret som "fri", finde en anden forhandler.

•Sørg for at se, hvor tæt coveret passer over spa. Ud over at spare energi og du sparer penge på varmeudgifter, holder coveret også spa ren. Det bør passe stramt nok på, at snavs ikke kan blive blæst og at vilde dyr og endda insekter kan ikke kravle ind i. Stropper kan hjælpe med at dække passe mere stramt.

•Være opmærksom materiale spa cover er lavet af. Den standard materiale er vinyl, som tilbyder den bedste beskyttelse og styrke til din spa. Vinyl skal være mindst 25-ounce vinyl og klassificeret som marine-grade. Den inderste kerne bør være lavet af skum og indersiden skal være forseglet med plastik for ekstra beskyttelse. Dækslet bør også behandles med UV-hæmmere til at beskytte det mod solen og kemikalier inde i spaen.

•Look for en tilspidset dækning. Om en 3-1/2-to-2-1/2-inch taper hjælper med at forbedre stabiliteten af dækslet og hjælpe med vandets afstrømning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com