Fordelene ved Epoxy Coated stål stænger

December 26

Epoxy-belagt barer bruges ofte til at støtte konkrete strukturer, og de har en række fordele. Vigtigst, korroderer de ikke så let som almindelig stålstænger, hvilket gør strukturen sidst længere og også gør det sikrere. Ja, alle fordelene af epoxy-belagt stål barer link tilbage til stabilitet og generel sikkerhed.

Barriere

Epoxy på stålstænger handlinger som en fysisk barriere for salte. Dette holder korrosion på et minimum som salte strike epoxy og hoppe ud i stedet tage fat i stål og korroderer det. Det fungerer også som en elektrokemisk barriere, at gøre en lille strøm over den stål bar, som frastøder salte, før de selv rører epoxyen.

Vedligeholdelse

Epoxy-belagt stål armeringsstænger er lav vedligeholdelse. Epoxyen kun skal sættes en gang, og fra dette punkt fremad halveret barerne korrosion. Det er meget lettere og billigere end det ville være at konstant overvåge, justere og udskifte armeringsstål, som giver mulighed for et projekt management team til at afsætte sine vedligeholdelse ressourcer til andre, mere presserende problemer.

ROI

Belægning stålstænger med epoxy tilbyder en enorm investeringsafkast (ROI). Dette er fordi de omkostninger og tid af belægning barer med epoxy er væsentlig mindre end udgifterne til udskiftning af en betonkonstruktion ligesom en motorvej overføring. Det betyder, at ved hjælp af epoxy-belagt stål barer er et eksempel på at gøre en stor indvirkning i fremtiden med en lille ændring i nutiden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com