Blue Eyed græs fakta

December 31

Blue - eyed græs (Sisyrinchium angustifolium), trods sit navn, er ikke medlem af græsfamilien. Blue - eyed græs er en type af iris, en staude, der vokser i mange dele af Nordamerika med alle de egenskaber, der vises af denne familie af planter. Blue - eyed græs har de smalle blade af den gennemsnitlige iris, der udvikler sig i bunden af en stilk. På toppen af stokken er en delikat prangende blomster.

Størrelse

Blue - eyed græs vokser til 20 inches høj men er typisk kortere, med de fleste planter i rækken af 8 inches høj. Blomsterne er små, kun 1/2 tommer bred. Bladene er meget smal, med bredder af ca 1/8 tomme. Bladene kan være så længe anlægget er høj, eller så kort som 4 inches.

Geografi

Rækken af blue - eyed græs inkluderer de canadiske provinser i Ontario, Quebec og Nova Scotia. I USA vokser planten fra Maine south Florida og i de store vidder. Texas, Oklahoma og Kansas danner den vestlige grænse af blue - eyed græs; blomsten opstår så langt nord som Minnesota.

Vækstbetingelser

Små klumper af blue - eyed græs vil danne når planten etablerer sig i et område. Anlægget vil gøre bedst i fuld sol, men det kan håndtere halvskygge. Jorden skal dræne godt for blue - eyed græs til at vokse til potentiale, selvom blue - eyed græs vokser i naturen i mange fugtige områder, såsom langs åer og i åbne skovområder byder på fugtig jord. Blue - eyed græs vil vokse så tæt at du skal opdele klumper hvert par år til at holde planterne vokser stærkt.

Bruger

Steder hvor blue - eyed græs er en god pasform omfatter wildflower haver og skov haver. Rock haver og grænser af haven vil fremhæve denne plante. En anden anvendelse for blue - eyed græs er langs kanterne af gåture og stier.

Overvejelser

Blomsterne er en kombination af violet og blåt, med fine gule Centre. Bladene er en lys grøn. Blue - eyed græsset begynder at blomstre i maj i mange stater og vil fortsætte med at blomstre gennem juli eller begyndelsen af August. Anlægget typisk lider af nogle sygdomme og har ingen betydelig skadedyr, ifølge webstedet Missouri botanisk have.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com