Hjemmelavet pap presseren

January 2

Hjemmelavet pap presseren

Baling pap gør det lettere at gemme, transport og levere til papir genvindingsvirksomheder. Et hjem pap presseren giver en enkel måde at samle kasser, kartoner og andre pap materiale og gør det hurtigt for at få dem klar til at trække væk. Du skal bare bruge nogle stykker af 2 x 4 og 2 af 8 tømmer, nogle tunge vægte såsom aske blokke og en rulle af tunge sejlgarn

Pap presseren Design

En pap presseren er en ramme at stable og holde pap, så du kan nemt wrap det. Da mest pap pakning og forsendelse containere er ikke mere end 2 fod bred, gør presseren samme bredde. Længden kan være 3 til 4 fod.

Bygning af presseren

Den pap presseren er en åben kasse, der holder en stak af pap. Cut to længder af tømmer til den ønskede længde. Cut fire længder af 2 af 8 tømmer 24 inches for cross frame. Cut fire 36 tommer lange stykker for tall rammen til at holde pap stakken.

Først, samle en "stige" med længde boards--en 24 tommers længde i hver ende, to lige langt fra enderne. Bruge dæk skruer til at samle presseren. Når du er færdig, vil der være tre rum af samme størrelse. Lægger 3-fods længder på hvert hjørne. Stål "L" seler ved foden af hver længde vil sikre dem lodret. Presseren vil sidde fladt på gulvet med de lodrette stillinger på hvert hjørne og cross stykker 4 inches højere end side-stykker.

Ved hjælp af presseren

Stak pap som det ophobes. Tøv ikke med at bruge en karton skæring hobbykniv til at overdimensionerede stykker passer i presseren. Også, skære ned kasser og kartoner i enkelt stykker. Undgå bare skjule en kasse og sætte det i presseren--dette kan forhindre hver Balle fra komprimere fuldt ud.

Når stakken når højden af de lodrette stykker (eller enhver højde foretrækkes), skal du tilføje de konkrete aske blokke til toppen af stakken. Dette vil tilføje vægt til hele ballen og komprimere stakken stramt.

Wrap bale tæt med sejlgarn. 8-tommer "ribben" langs bunden vil tillade plads nok til at få sejlgarn på tværs i bunden af ballen. Pak det med mindst to separate vinde sejlgarn, måske flere, afhængigt af længden på ballen. Når pappet er baller stramt med sejlgarn, fjerne ballen. Hvis det er nødvendigt, vende ballen på sin side og wrap en længde af sejlgarn omkring længde af it og binde det stramt.

Forsigtighed

For at undgå skade, undgå at lave en balle for store eller for tung at løfte sikkert og nemt ud af presseren. Hvis den indpakkede bale er for tung, fjerne sejlgarn, fjerne nogle af pap og Gentag presning processen for en mindre bale.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com