5 fods buske

January 4

Mellemstore buske er ideel for det gennemsnitlige værftet. De kan give smukke blomster i foråret og sommeren, generere mad for dyrelivet eller fungere som en hemmelig raster eller læhegn. De er ofte tilgængelige som container-vokset prøver, gør dem nemme at transport og anlæg. Mange er hjemmehørende i USA og er velegnet til deres miljø.

Koreanske Spice Viburnum

Duftende og smuk, har den koreanske Spice viburnum kryddernellike-duftende blomstrer i det tidlige forår. Blomsterne er primært hvid, blandet med en smule af pink. Bær udvikle når blomstrer er visnet, giver en fest for nabolaget sangfugle. Denne busk har en attraktiv tætte, afrundede vækst vane. Det vokser forholdsvis langsomt tilføje omkring 12 inches af nye vækst om året og nyder fugtig, rige jord.

Denne art varierer mellem 4-8 fod høj og bred, afhængigt af sort. Det generelt er i gennemsnit omkring 5 fødder, selvom nogle sorter, såsom "Compactum", modne på kun 3 fod høje.

Forsythia

Muntre gule forsythia blomster er velkommen seværdigheder i det tidlige forår. Denne alsidige Busk er nem at dyrke. Det er lige så godt i fuld sol eller halvskygge. Det er endda tolerant af tørre områder, gør det til et fremragende valg for lav vedligeholdelse landskaber. Det kan være plantet i grupper eller alene som en modellen busk.

Venstre unpruned, har forsythia buske en uformel, overordnede vækst vane. Husejere der ønsker et mere ryddeligt udseende kan trimme busk tilbage, efter at det har blomstrede. Blomstrer også gøre smukke afskårne blomster og buketter.

Bridalwreath Spirea

Bridalwreath spirea er en gammeldags busk, der sandsynligvis voksede i din bedstemors garden. Ligesom forsythia, er det dækket med blomstrer i det tidlige forår. Denne busk excellerer i enten sol eller let skygge. Det har en hurtig vækstrate, hvilket gør det en perfekt anlæg til husejere, der ønsker at tilføje en hurtigt modning bush til deres landskab. Det vokser normalt 5-7 fod høje. Beskære ud ældre grene at fremme blomstring.

Ninebark

Ninebark har unikke, eksfolierende bark. Ifølge University of Idaho Master Gardener Mary Jane Fields peels barken angiveligt i ni strimler langs ydersiden af grene, giver planten dens beskrivende navn. Ninebark er ikke svært at vokse, tolerere fuld sol til halvskygge. Det gør fint i tørre områder samt. Næsten alle arter af ninebark er hjemmehørende i USA

Denne busk vokser 5 til 10 fod høje, afhængig af sorten. Det håndterer beskæring godt og kan endda skæres tilbage til jorden, når hvilende. (Se referencer 5)


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com