Hvad kan forårsage en falsk kulilte Alarm?

January 7

Hvad kan forårsage en falsk kulilte Alarm?

Installere og vedligeholde en Kulilte-detektor er en væsentlig del af beskytter din husstand. Ethvert apparat, der bruger forbrænding til at producere varme producerer små mængder af kulilte gas, men under visse betingelser, kulilte gas kan ophobe sig til toksiske, endda fatale niveauer. Kulilte detektorer arbejde ved måling af koncentrationen af kulilte gas i dele per million og lyder en alarm, når gasser har nået farlige niveauer. Det er vigtigt at forstå, hvad der forårsager falsk alarm i en Kulilte-detektor for at vide, når din familie er i fare.

Kulilte detektorer og falske alarmer

Ifølge Miljøstyrelsen, opdagelse teknologi anvendes i kulilte alarm er stadig under udvikling og kulilte detektorer "generelt anses ikke at være så pålidelig som røg detektorer fundet i boliger i dag." Laboratorieundersøgelser udført af EPA, Underwriters Laboratories og andre grupper har anført, at nogle kulilte alarm lød da måle sikker niveauer af kulilte og andre undlod at lyde når måling toksiske niveauer af kulilte.

Årsager

De mulige årsager til en Kulilte-detektor, klingende falsk alarm er mange og varierede. Hensættelse af indlysende årsager såsom konstruktionsfejl og elektroniske funktionsfejl, installere en Kulilte-detektor, i et område med høj luftfugtighed eller i lokaler, der ikke er opvarmet, som kældre, garager og kviste, kan forårsage falske alarmer. Fordi alle brand-producerende apparater producerer små og sikker mængder af kulilte, kan installere en detektor for tæt på en af disse apparater forårsage falsk alarm samt. Endelig kan installere en Kulilte-detektor i et område, hvor det vil være udsat for kemiske opløsningsmidler og rengøringsmidler, herunder hårspray og deodorant spray, forårsage detektor til tur fejlagtigt.

Hvad de skal gøre

Kulilte-detektor falske alarmer er mere vanskelige at identificere end røgalarm falske alarmer; Hvis en røgalarm går, er det ganske let at konstatere, om der er en faktiske brand i hjemmet, eller hvis det er en falsk alarm. Kulilte, på den anden side er en farveløs og lugtfri gas, så simpel observation er aldrig nok for anerkendelse falsk alarm. Hvis din Kulilte-detektor lyder, ventilere lokalet og forlade huset, især hvis nogen i hjemmet udstiller kontrollampe tegn af kulilte forgiftning som hovedpine, kvalme, forvirring, svimmelhed og besvimelse. Hvis alarmen ikke stopper klingende efter ventilerende rummet, er det bedst at have en professionel undersøge værelse for at afgøre, om der er en giftig ophobning af kulilte.

Forebyggende foranstaltninger

EPA understreger, at kulilte detektorer bør aldrig betragtes som en erstatning for god vedligeholdelse af din ild-producerende apparater. Opretholde disse apparater ordentligt kan mindske muligheden for kulilte oprustning og dermed spare dig fra at skulle afgøre, om en alarm er falsk eller ikke i første omgang. Derudover forskning Kulilte-detektor, du planlægger at købe for at se, hvordan produktet udføres i afprøvning af grupper som Consumer Reports og UL. Vigtigst, regelmæssigt kontrollere din kulilte detektorer for at reducere sandsynligheden for en falsk alarm.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com