Fakta om Calibrachoa hybrider

January 15

Fakta om Calibrachoa hybrider

Calibrachoa hybrider er en serie af plantearter i familien Calibrachoa, som producerer små årlige blomster, der ligner miniature petunias. De omtales også som Million Bells eller efterstillede Petunia.

Sorter

Calibrachoa hybrider kommer i over 200 kendte sorter og kommer i alle regnbuens farver. Mest populære sorter er Starlette gul og Superbells Pink Kiss.

Habitat

Calibrachoa hybrider kan trives i fuld sol, veloplyste havearbejde miljøer, indendørs eller ud. De spredes hurtigt og danne en mounded klynge 10 til 15 inches høj, men kan også hænge fra windowsills eller afsatser afhængigt af deres placering.

Historie

Introduceret til europæiske haver fra Japan mere end 200 år siden, Calibrachoa hybrider ikke vinde popularitet indtil det japanske selskab Suntory Ltd udviklet sorten "Million Bells" i 1988 for masseproduktion.

Jordbundsforhold

Ideel Calibrachoa hybrid jordbundsforhold kan variere afhængigt af sorten, men de kræver som regel en veldrænet jordbund med en pH-værdi i tæt nærhed til 5.8. Ideel dagtimerne temperaturer er fra 68 til 75 grader F og nat tid temperaturer mellem 50 og 60 grader F.

Skadedyr

Calibrachoa hybrider er modtagelige for ordregivende svampe root sygdomme som root rot, såvel som insekter som thrips, bladlus og svamp myg. At undgå både, holde den omgivende jord fra bliver mættet og blade og blomster til at tørre helt inden vanding igen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com