Sådan installeres Metal yderdøre

December 6

Metal døre er populær på grund af de mange stilarter og fordi de er energieffektive. Når du beslutter at erstatte din dør, erstatte jamb også. Erstatte en dør uden at erstatte jamb ofte resulterer i luften lækage. De vigtigste konceptet at huske om hængende døre er at sørge for døren er plumb og niveau, fordi hvis ikke, du kan have problemer med luft lækager og funktionalitet.

Instruktioner

•Sno ansigt af væggen med forseglingstape. Start med siderne og derefter Anvend det til toppen.

•Sæt dør i åbningen. Med dit niveau, kontrollere hængsel side og top for niveau og plumb. Afstandsstykket bunden tærskel, hvis dit niveau viser, at toppen af døren ikke er niveau. Bruge behandlede eller komposit shims der er resistente over at rådne og plads dem omkring 8 inches fra hinanden.

•Drill 1/8-inch pilot hul i den mursten molding, omkring 2 inches fra enderne og hver 16 inches mellem. Vinkel hullerne, så neglene bliver ramt solidt uden opsplitning studs. Rens området tærskel godt og anvende tre eller fire perler af silikone caulk i linjer. Caulk på bagsiden af klodsen molding også.

•Sæt dør i åbning og check hængsel side af døren og øverste niveau og plumb. Foretage justeringer efter behov og bruge 16d galvaniseret casing negle til at sikre mursten støbning. Gå til anden siden af døren og kigge efter en konsekvent hul på toppen. Hvis din dør er niveau og plumb, forskellen vil være konsekvent. Du kan søm ud resten af mursten støbning.

•Shim på indersiden af døren jamb og boremaskine pilot huller til sømning. Brug 8d finish negle til at sikre indvendigt del af jamb studs og 16 d galvaniseret søm til ydersiden af jamb. De øverste to hængsler, bruge skruer længe nok til at bide i træ om 1 tomme eller mere. Skruerne kommer normalt med døren. Skær shims flugter med den jamb med en hobbykniv. Søm en metal drop cap på det øverste stykke af mursten molding til væggen med galvaniseret kasse negle. Caulk bagsiden af drop cap for tilsat vandbeskyttelse.

Tips & advarsler

  • Nogle gange, selv efter indstilling af døren niveau og plumb, vil hullet omkring døren være inkonsekvent. Dette kan justeres ved hjælp af solid pap shims til at placere bag forkanten eller bagkant af hængslerne. Disse shims er ca 1/2 bred og så høj som hængslet. Afskære overskydende med din hobbykniv. Hvis din dør slab ikke sidde stramt mod vejret striping lås side af døren, kan du nødt til at placere kiler på bagsiden af mursten molding, før det er naglet så at begge jamb ben er på samme plan.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com