Retsmidler for sorte pletter på peber planter

December 6

Peppers har både en kulinarisk og en ornamental formål. De er et dagligt syn i vores baggård haver; dyrkes for deres variation i smag, farve og form. Som alle levende ting er planter og deres respektive frugt modtagelige for bakteriel infektion.

Sorte pletter på peber planter

Sorte pletter på peber planter og deres frugter er forårsaget af en frø-bårne bakterier. En inficeret plante vil understrege, giver mindre frugt og bremse dens ' vækst. Anlægget vil også begynde at miste sin ' blade. Bakterien fordel våde forhold at reproducere og kræver vegetativ noget for at vokse i. Ifølge Ohio State University udvidelse i Columbus, Ohio, patogenet "kan overleve op til seks måneder i inficerede afgrøde vragrester i jord." Bakterien er spredt gennem håndtering af planter, vind-drevet, eller mekanisk udstyr.

Start med forebyggende foranstaltninger

Bakteriel spot er svære at styre, så det er lettere at starte med forebyggende foranstaltninger. Stressede planter er mere modtagelige for sygdommen. Begynde med renlighed i din have. Fjerne afgrøde snavs fra haven. Kassér syge plantemateriale i stedet for genanvendelse som barkflis. Bruge en 1-10 blanding af blegemiddel og vand til at desinficere haveredskaber. Praksis sædskifte. Kontrollere ukrudt vil give flere luftcirkulation og mindre vegetativ vragrester for bakterien til at opholde sig i. Brug lyd vanding praksis. Vand tidligt i dag, at sikre, at planterne har tid til at tørre. Bruge en drypvanding system og barkflis for at bremse fordampningen, i stedet for over-hovedet vanding. Peberfrugter kan lide fugtig jord, men de kan ikke lide at være overwatered.

Vokse sorter der er resistente over

Køb kun certificerede sygdomsfri planter og frø. Vokse sorter der er resistente over for bakteriel spot. Katalog beskrivelser eller tags på Havecenter planter vil give disse oplysninger. Ohio University udvidelse advarer om, at "ingen af sorterne, der i øjeblikket tilgængelige peber er resistente overfor alle kendte racer af bakteriel spot patogenet." Når du planter, opmærksomme på afstand så den modne plante ikke vil blive overfyldt og luften kan cirkulere. Undgå at arbejde i haven, mens løv er våd.

Pesticid Spray

Et pesticid, der indeholder fast kobber kan sprayes på anlægget, men det vil kun dræbe de bakterier, der er på bladets overflade og ikke bakterier, der findes inde i bladet. Det er bedst at tjekke med din lokale Udvidelse agent program instruktioner, der er relevante for din havearbejde zone. Denne bakterie er svære at styre gennem sprøjtning. Et andet alternativ er at undgå det inficerede område. Koncentrere sig om minimering af sekundær spredning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com