Sådan gendannes frosne maling

December 9

Sådan gendannes frosne maling

Hvis du gemmer maling i områder udsat for frostgrader, såsom en garage eller et skur, som de fleste væsker fryser malingen. Hvis dette sker, ofte malingen er ødelagt og kan ikke genbruges. Men i andre tilfælde, frosne maling kan restaureret og anvendes hvis du gør det fornødne til at unthaw det. Før kassering frosne maling, prøv en gang at se, hvis det kan gendannes tilbage til sin oprindelige sammenhæng.

Instruktioner

•Sæt avis på en bordplade eller en tabel til at beskytte overfladen.

•Bevæg den frosne maling indendørs. Sæt kan på avisen. Gøre det muligt malingen til at tø op ved stuetemperatur natten over.

•Tag låget til malingen kan og kontrollere optøningen. Skubbe en maling omrører i malingen. Hvis det er vanskeligt at gøre det, skal malingen optøs længere.

•Stir den optøede maling med en maling omrører. Hvis malingen er clumpy og/eller har en lugt i modsætning til almindelig maling, ikke bruger den - det vil ikke holde sig eller helbrede korrekt. Hvis malingen har en normal, glat konsistens, kan du bruge som du normalt ville.

Tips & advarsler

  • Bortskaffe ødelagte rester maling efter din lokale husstand farligt materiale love. For latex maling, de mest almindeligt anvendte husstand maling, dette normalt indebærer, så malingen til at fuldt tørre ud og så kassere med din normale husholdningsaffald. Oliemaling skal normalt være taget til et anlæg med husholdnings-farligt affald.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com