Sådan kontrolleres en tøj tørretumbler Outlet

January 15

Sådan kontrolleres en tøj tørretumbler Outlet

Hvis du har en tørretumbler, der uventet afsluttes, drift eller ikke giver det rette niveau af varme, du har brug for til tørring, er det sandsynligt, du har et problem med spænding tørretumbleren modtager fra sit udløb. Gøre en spænding test på 220 volt stikkontakt til at afgøre, om dette er årsagen til dine problemer. Dette kan også være en nyttig test til at gøre, før du tilslutter en ny tørretumbler. Gøre testen kan selv spare tid og penge på en reparation person.

Instruktioner

•Kontrollér circuit breaker for din tørretumbler; 220 volts afbrydere kan identificeres, fordi de består af to poler--ligne to enkelt effektafbrydere forbundet med hinanden. Hvis effektafbryderen er i positionen "Off", vend det til "On."

•Drej power Tænd din multimeter til "On." Dreje den multimeter selector drejeknappen på forsiden til den side, der er mærket "AC" og sætte det på 220-240 V AC position.

•Sæt testeren fører af din multimeter til multimeter. Rød bly går ind i rød-farvede positive input. Sort bly går ind i sort-farvede negative input.

•Sæt en test bly i hver af de to "hot" pladser af din tørretumbler outlet. Når du tester en tre-prong stikkontakt, er disse to skrå slots. Når du tester en fire-ben outlet, teste de to lodrette slots på den udvendige kant af forretningen. Din multimeter bør give en læsning i området 220 til 240 volt.

•Sæt den røde test føre ind i den varme slot og sort bly ind i slidsen ikke varm eller neutral. Med både tre - og fire-ben forretninger er den neutrale slot den L-formede slot. Den resulterende spænding læsning bør være i området 110-120 - volt. Sæt røde test fører til den anden hot slot og sort bly i den neutrale slot. Den resulterende spænding læsning bør være i området 110-120 - volt.

Tips & advarsler

  • Forsigtig når afprøvning, og ikke røre de udsatte ender af testen fører.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com