Native ukrudt & blomster af New England

December 9

Native ukrudt & blomster af New England

New England er hjemsted for en lang række forskellige blomstrende arter, hvoraf nogle betragtes som ukrudt. Enhver plantearter kan være mærket som ukrudt hvis den vokser, hvor det er ikke plantet eller ønskede.

Typer

Nogle af New England årlige ukrudt, som lever for kun en vækstsæson, omfatter Opret amarant, sort sennep og Perzu. New England har også en bred vifte af flerårige blomsterplanter, som indfødte Gyldenris, hule Joe Pye weed og New England aster, der lever på ubestemt tid.

Funktioner

Opret amarant har en lavvandet rodsystem og er let at trække, men det også re rødder sig let og vokser tilbage hurtigt. Sort Sennep er et alvorligt skadedyr, fordi det frø tidligt i sæsonen. Perzu er vanskeligt at udrydde fordi hvert stykke af jordstængler skaber en ny plante. Gyldenris, hule Joe Pye weed og New England aster er alle en del af slægten aster.

Overvejelser

Kontrollere uønskede ukrudt ved at trække, lugning, bioklip, slåning eller tilling dem. Anden blomstring ukrudt er attraktive i butterfly haver. New England aster er en vigtig fødekilde for Pearl Halvmåne butterfly larver. New England aster, Gyldenris og Joe Pye weed tiltrække voksen sommerfugle, også.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com