Hvordan til at anvende nye melamin maling Over melamin maling på køkkenskabe

December 10

Hvordan til at anvende nye melamin maling Over melamin maling på køkkenskabe

Mange boligejere finde måder at opdatere og forbedre deres hjem. Køkkenet er normalt en af første steder at begynde. Forældede køkkenskabe kan være en skamplet for byen i hjemmet, men Køb udskiftning skabene kan være en bekostelig affære. Maleri eksisterende kabinet er et overkommeligt alternativ. Mange hjem har imidlertid skabe lavet af melamin, som er et kompositmateriale, der sammenlignes med plast. Maleri melamin skabene kan være en hit-or-miss proces, hvis du ikke er bekendt med rette materialer og teknikker.

Instruktioner

•Dæk køkken bordplader og gulve med drop klude. Fjerne skabslåger og placere dem på de overdækkede bordplader. Rengøre skabslåger og skabene med alle formål renere og en klud. Lad det tørre.

•Lightly sand skabene og døre med 220 sandkorn sandpapir. Det vil groft op overflade til at hjælpe primer og maling obligation til det. Børst snavs med tørre klude. Grundigt rene skabene og døre med trinatrium phophate (TSP). Følg producentens specifikationer for fortynding TSP. bære beskyttelseshandsker, når du bruger stærke rensekemikalier og sørg for, at der er tilstrækkelig ventilation. Skrub skabene og døre til at fjerne eksisterende fedt eller pletter. Lad det tørre.

•Lightly sand døre og skabe igen. Børst snavs med en tør klud. Anvende melamin primer til døre og skabe. Pneumatisk spray ansøgning vil give dig de bedste færdige produkt--ugyldig af drypper og penselstrøg, men der bliver betydelig over spray til at forberede. Hvis ansøger primer med en pensel, vil brug af en top-of-the-line pensel reducere antallet af penselstrøg. Børste på maling i retning af træets årer. Undgå over mætte børste med overskydende maling og se til drypper. Lad det tørre i 24 timer.

•Applicer melamin malingen ved hjælp af samme teknik som primeren. Lad det tørre i 24 timer før brug.

Tips & advarsler

  • Sørg for at du har tilstrækkelig ventilation.
  • Følg alle sikkerhedsforanstaltninger opført med rengøring kemikalier, primer og maling.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com