Temperatur & fugtighed indikatorer

December 13

Temperatur & fugtighed indikatorer

En temperatur indikator kan hjælpe dig med at reducere dine energiomkostninger ved at vide, hvordan varmt eller køligt dit hjem typisk løber. Temperatur indikator også lader dig overvåge hvor effektivt din ovn og klimaanlæg arbejde, eller hvis de ikke arbejder på alle. En luftfugtighed indikator giver procentdelen af fugtighed i luften i dit hjem. Vel vidende luftfugtigheden kan hjælpe med at beskytte dit hjem mod skimmel og meldug.

Temperatur og fugtighed

Der er særlige enheder, der er beregnet til at angive både temperatur og fugtighed niveauer i en given plads. Enheden ser ud ligesom et termometer, men med to nåle og to sæt tal. Temperatur side læse tallene i Fahrenheit og Celsius. For fugtighed side, numre spænder fra 0 til 100 og repræsenterer procentdelen af fugtighed i rummet.

Hygrometer

Hygrometer er et instrument, der er designet til at skildre relative luftfugtigheden på en skala fra 0 til 100%. Meget ligesom maskemåleren anvendes i indikatoren for temperatur og luftfugtighed, hverver hygrometer en nål, der peger på et nærmere angivet antal baseret på fugtigheden i området. Hygrometre testes mellem 32 og 230 grader Fahrenheit, så en temperatur under 32 grader ikke vil give en nøjagtig relativ luftfugtighed læsning.

Bærbare Hygrometer

En bærbar hygrometer reader er designet til at være bærbar, giver behandlinger over en bred vifte af områder med komfort og enkelhed. Fordelen ved den bærbare hygrometer er at det kan bestemme fugtighed af flere varer, ikke bare luft. Bruge sonden instrument til at bestemme luftfugtigheden inden for en batch af frø, på papir og i miljøet.

Termometer

En grundlæggende termometer tager en læsning af temperatur for det miljø, hvor det er angivet. Termometeret vil læse overalt fra -30 til 190 grader Fahrenheit, afhængigt af mærke og model. Termometre bruges som en stationær reolvæg for hele rummet, eller som en håndholdt enhed til at tage temperaturer på mad.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com