Sådan Care for rodstok

January 21

Sådan Care for rodstok

Rodstok spiller en vigtig rolle i udbredelsen af andre blomster, planter og træer. En grundstamme er en slags plante, der vokser med et stærkt rodsystem allerede indlejret i jorden, som bruges til podning. Huller kan være skåret i grundstamme for frø af blomster skal plantes. Blomsterne bliver en del af rodstok, hvilket er gavnligt da Rodstokken har sådan et sundt rodsystem. Hvis du vokser rodstok, vide hvordan man passer det så at du får mest ud af sine rødder.

Instruktioner

•Prune væk døde eller døende stammer for at holde Rodstokken sund, bruger sakse. Rodstok plante er kendetegnet ved sin stængel vækst, især omkring området bud's, hvor et bud blev tilføjet. Selv hvis du ikke har endnu anvendes Rodstokken til formering, beskære stængler og blade for at holde det velplejede.

•Kapacitet rodstok regelmæssigt. Holde jorden omkring Rodstokken fugtig, så rødderne opretholde deres stærke og sunde natur.

•Mix kelp måltid eller soft rock fosfat til muldlaget af Rodstokken. Ifølge Sandy Bar Ranch og børnehave, vil dette hjælpe rodstok vokse stærkt.

•Dæk rodstok med et tæppe om vinteren. Dette er især vigtigt, hvis du plantede en knop i rodstok, som kronen--hvor bud og rodstok deltage--er sårbare over for kulde.

Tips & advarsler

  • Undgå beplantning en anden rodstok eller en anden type af anlægget for tæt til Rodstokken. Rodstokken kræver betydelig plads omkring det at etablere sin ophøjede rodsystem. Rødderne af Rodstokken spredt ud i diameter, og plantning af en anden type anlæg ved siden af det vil crowd rodsystemet og dræbe Rodstokken.
  • Undgå at tilføje gødning i de lavere dele af rodstok jord; det vil hæmme top rodvækst.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com