Hvordan man vælger vindue behandlinger & Hardware

January 23

Glarmestre og hardware er blandt de mest fremtrædende designelementer i boligindretning. De bør supplere indretning og formalitet i rummet med passende farve og stof. Når picking vindue behandlinger og hardware, tage hensyn til praktiske spørgsmål såsom privatlivets fred og beskyttelse fra elementerne. Vælge fra det store udvalg kan være overvældende, men nogle grundlæggende retningslinjer kan hjælpe dig med at nå frem til det perfekte valg.

Instruktioner

Vindue behandlinger

•Kontakt home decor magasiner og online udsmykning gallerier. Se billeder af værelserne, der har den stil du ønsker. Skåret ud eller udskrive billeder af vindue behandlinger, som du kan lide. Tage billeder med dig til butikken du køber vindue behandlinger.

•Decide hvilket niveau af privatlivets fred og lys du ønsker. Vælg sheer letvægt gardiner at give maksimal lys at komme ind et rum, der ikke kræver privatliv, skabe en åben, luftige udseende. Hænge tunge eller foret mellemlang vægt vindue behandlinger i et værelse, der har bør for privatliv. Oprette et room-mørkfarvning effekt ved hjælp af gardiner foret med et blackout liner.

•Consider værelse i som vindue behandlinger vil blive hængt. Tillade naturligt lys til at flyde frit ind i køkkenet ved hjælp af vinduet behandlinger, der ikke dækker vinduet helt, er letvægts, eller kan blive åbnet og lukket med lethed. Vælg badeværelse vindue behandlinger, der giver privatliv, modstå fugt og kan åbnes hurtigt, når naturligt lys ønskes. Dekorere en TV-stue eller soveværelse med vindue behandlinger, at minimerer genskin, blok lys og giver maksimal beskyttelse af personlige oplysninger.

•Indstil den udsmykning stil du ønsker at funktionen. For eksempel give et land look ved hjælp af træskodder, eller bruge gulv-længde gardiner i elegant stof--som silke, damask eller fløjl--i en formel opholds- og spisestue at supplere fine møbler og antikviteter.

Vinduet Hardware

•Vælg hardware, der er relevante for form for vindue behandling du vil blive hængende.

Hæng box-plisseret gardiner fra en gardinstang, ved hjælp af ring klip i en finish, der passer til dit hjem decor.

•Anvend en kombination rod, hvis du vil kombinere vindue behandlinger. Dette vil give mulighed for to eller tre vindue behandlinger til at hænge ved hjælp af en stang.

•Sæt foret og plisseret gulv-længde gardiner til en traverse rod at tillade gardiner til at blive åbnet og lukket ved hjælp af en snor fastgjort til toppen af stangen. Brug ikke dette vindue hardware hvor der er begrænset vægplads.

Tips & advarsler

  • Du kan forbedre dit vindue behandlinger og hardware med dekorative elementer såsom korsblomster, beslag og kvaster, som du kan købe i en butik for home decor.
  • Vær forsigtig, når du vælger vindue behandlinger lavet af silke. Silke pletter let, så det ikke kan være det bedste valg i et hus med børn.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com