Sådan konverteres en garderobe til at holde en TV

December 16

Klædeskab er et vidunderligt stykke af møbler til at konvertere til en underholdningscenter, der holder et fjernsyn og andre audio-visuel udstyr. Form af et stort garderobeskab, hylder og skuffer inde er meget alsidige for konvertering. Med et par værktøjer og nogle fantasi, kan du oprette en nyttig underholdningscenter fra et stykke du kan ikke bruge ellers.

Instruktioner

•Measure dit tv og andre komponenter og foranstaltning indersiden af klædeskab. Dette trin er at sikre, at garderobe er stor nok til at holde udstyr, samt forlader om 3 inches hele vejen rundt for luftcirkulation.

•Fjern alle hylder og skuffer, der skal fjernes for at placere fjernsyn inde. Nogle hylder er naglet i sted, andre er limet, eller endda sidde på pinde. Fjernelse skal ikke være svært, så længe du tager dig tid til at finde ud af hvordan de er sikret. Du kan bruge en hammer eller tænger for dette trin, hylder og skuffer.

•Brug et puslespil til at skære en 2-tommer firkantet hul på bagsiden af armoire til elektrisk og kabel ledninger for at køre. Før opskæring, tjekke hvilken side af fjernsyn din ledning er på og hvor komponenterne vil forbinde.

•Klippe et hul gennem enhver resterende hylder der snore bliver nødt til at passere gennem for at komme til tv eller hul i ryggen for at nå frem til en stikkontakt.

•Sæt din komponenter i klædeskab og forbinde dem til tv-før du placerer fjernsynet hele vejen inde. Denne måde, du ikke behøver at flytte TV igen at tilslutte alt op.

Tips & advarsler

  • Som med ethvert projekt, der involverer værktøjer forberedelse, vil planlægning og omhyggelig udførelse hjælpe med at sikre at din garderobe konvertering er vellykket og efterlader dig med en nyttig stykke af møbler.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com