DIY palisader hegn

December 17

DIY palisader hegn

Bygning din egen palisader giver og mulighed for at spare penge og skabe højere kvalitet hegn paneler end dem, der fremstilles af din lokale tømmer værftet eller hjem forbedring center. Vælge de bedste kvalitetsmaterialer du har råd til. Cedar blokader er den længste varig og behandlede two-by-fours gøre de bedste vandrette skinner. For stillinger er det bedste valg four-by-four behandlet tømmer indlæg. Du kan knytte direkte til dem, og en 8-fods træ indlæg er den rigtige højde for en 6-fods palisader hegn uden at skære.

Instruktioner

•Lay ud af vandrette skinner på et par savbukke eller anden fast arbejdsoverflade fordelt jævnt, med top og bund skinner 6 inches fra Stokke, top og bund ender henholdsvis. Center den midterste jernbane mellem de andre.

•Sæt de første pæl til de tre vandrette skinner med 1 5/8-inch behandlet dæk skruer, to i hver bane. For denne tutorial, vil vi antage en af fire vagtposter 6 fod lang, der er faktisk 3 1/2 inches lang og 3/4 tommer tyk.

•Line op den første pæl på venstre side af de vandrette skinner, flugter med slutningen. Brug et stykke af 1/2-tommer krydsfiner til rummet Stokke fra hinanden. Du skal bruge 24 vagtposter pr. panel, forlader en 1/2-inch plads for enden af panelet. Vedhæft hver pæl som først. Gentag processen for hvert panel behov.

•Dig en post hul hver 8 fod langs linjen i det foreslåede hegnet. Post huller bør være 10-12 inches tværs og 24 inches dyb. Angive en 8-fods post og 1/2 pose af beton i hvert hul.

•Strømforbrug i standby op det første panel og line det op med den første pole, således at enderne af vandrette skinner i linje med den udvendige kant af stillingen. Anker panelet post med 3-tommer behandlede dæk skruer. Køre skruer gennem hegnet Stokke og skinner ind i ansigtet af stillingen. Bruge to skruer gennem hver vandret jernbane.

•Tilføj vand til beton, og bland det med en skrot af tømmer. Tjekke stillingen for niveau front til bag. Udfylde resten af hullet med snavs og pakke den stramt at holde stillingen oprejst, indtil betonen hærder.

•Strømforbrug i standby andet post oprejst og line det op med enderne af panelet skinnerne i midten af post ansigt. Vedhæfte panelet post med behandlede dæk skruer som det første indlæg. Tilsæt vand og bland beton i bunden af den anden post. Niveau post front til tilbage og pakke snavs ind i resten af hullet med hensyn til den første post.

•Tilføj det andet panel butted til først i midten af den anden post. Fortsat knyttet paneler til indlæg og tilføje nye paneler til slutningen af hegnet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com