Bedste tidspunkt at plante et granatæble træ

December 20

Granatæble er en løvfældende blomstrende træ, der blomstrer i midspring og producerer dyb ruby spiselige frugter derefter. Ved modenhed vokse granatæble træer op til 20 fod i højden, med en spredning på op til 15 fod. De er hårdføre i USDA zoner 8a gennem 10b og trives i fuld sol eksponering i en rig, veldrænet og mildt sure til neutral jord.

Anlægget i lav-Stress gange

Det bedste tidspunkt at plante eller transplantation din granatæble træ er når som helst når stress på rødder og blade vil være så lav som muligt. Dette gør forår og tidlige efterår de optimale tidspunkter at plante granatæble træer. I foråret, alle trusler for at beskadige frosten er gået, og i de tidlige falder tørring varme sommer er væk. Der er endnu ikke frost der kunne understrege træet. Sænke den miljømæssige stress på træet nyplantede tillader træet at fokusere sin energi i at etablere sine rødder i den nye jord. Plantning i køligere temperaturer i morgen og sen eftermiddag kan også hjælpe med dette.

Forberede jord, vand og befrugte

Granatæble træer foretrækker en rig humus jord, der er godt drænet. At fremme hurtig root penetration og vækst i den nye placering, indtil op at jorden godt at løsne det. Udgrave et hul på mindst 1 fod dybere og bredere end træets rodklump, løsne siderne og bunden af hul. Skub træet forsigtigt ind i hullet og slå træet til sin mest tiltalende aspekt. Skrab den udgravede jord tilbage i hullet til surround og støtte klump. Når du har halvdelen af den jord udskiftet, Tryk ned på jorden for at sikre god roden-til-jord kontakt, og vand i brønden. Skubbe de resterende jord i hullet og tamp til rette sted. Anvende mere vand omkring rodklumpen, og hvis det ønskes, lægge ned 1 eller 2 inches af strimlet bark mulch til at holde fugt i den omgivende jord. Fortsæt til vand hver par dage for en uge til 10 dage, at holde jorden jævnt fugtig tomme ned i jorden. Vente 2 uger efter plantning at befrugte, at give rødderne nogle tid til at acclimate, og derefter feed med en høj kvalitet, all-round gødning på vanding tid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com