Gør det selv strygebræt opbevaring

December 20

Vis dine kunstneriske side og oprette en stilfuld og praktisk træ struktur for at skjule strygebrættet. Opbygge en lagerenhed for at holde din full-size strygebræt og strygejern tæt på hvor du bruger den. Gøre det til et sandt knudepunkt med dekorationer eller male teknikker specifikke til din smag.

Opbygge Surround

Bygge et skab til surround strygebrættet i fuld størrelse med kun et par stykker af træ og en minimal mængde af hardware. Vælg det sted, hvor du vil gemme dit strygebræt. Installere en krog til at understøtte strygebræt på en behagelig højde. Brug enten en specialiseret krog eller enhver egnet tunge krog. Hænge strygebræt på krogen, og måle bredden og dybden af strygebrættet. Omfatte dybden af jern i dine mål, hvis du vælger en krog, der omfatter en hylde for jern. Måle længden fra toppen af krogen til gulvet.

Opret surround til strygebræt oplagring ved hjælp af teknikker tilpasset fra House bogen vejledning i at oprette tilpassede skab opbevaring. Bruge fire 1 x 2-inch stutterier og 4 træplader. De celleplader er sider, top og bund af rammen. Sikre 1 x 2 studs direkte til væggen. Lav et rektangulært mønster. Dette træ er for støtte og er ikke synlig fra ydersiden af det endelige produkt.

Tage et træpanel bredde og dybde af enheden, og anbring den smalle side mod væggen parallelt med gulvet på toppen af den øverste stud. Skrue eller søm toppanelet i stutteriet. Placer den smalle ende af et panel, længde og dybde på enheden, mod væggen. Juster øverst på sidepanelet med toppen af enheden. Skrue eller søm sidepanelet i stutteriet og ind i det øverste panel. Brug den samme proces til at tilføje bunden og anden siden.

Dekorere opbevaringsboks

Brug døren til at udtrykke din kreativitet. En mulighed er at vedhæfte to fyrretræsbrædder sammen til døren. Fastgøre den til rammen med 3 hængsler. Tilføje en lås for at holde døren lukket. Male boards med en lys farve primer. Derefter male døren med tavle maling at gøre en handy tavle. Melanie Royals i malet illusioner anbefaler at skabe en finish, der efterligner stof som batik, linned eller damask. Hun foreslår også måder at gøre en trompe l'oeil effekt at udvide rummet visuelt.

Prøv at lave døren med pegboard, og derefter dække det med quiltning firkanter. Tilføje kork firkanter, og bruge døren til fotografier varsler dine gennemførelser eller inspirerende du mod nye succeser.Vedhæft et spejl til døren med spejl klæbemiddel til endnu en anden brug. Oprette den grundlæggende surround, og så se hvor din fantasi tager dig med måder at tilpasse døren til dit strygebræt lagerenhed.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com