Hvad er metoden for lakering træ?

December 21

Hvad er metoden for lakering træ?

Lak er en klar, beskyttende film tilføjet til træ. Det indeholder en tyndere eller opløsningsmiddel, samt harpiks og tørrende olie. Lakken er normalt det sidste, anvendes til et træ produkt, giver stykket en glans og beskytte det mod fugt. Vellykket hærdning af lak afhænger af varme og luftfugtighed på området og også mængden af støv, der får i lakken.

Temperatur

Undgå at anvende lak i temperaturer under 60 grader og over 90, med 70 er ideelle. Højere temperaturer forårsage lakken tørre hurtigere, forårsager bobler til at danne. Udtynde lakken forårsager det tørre langsommere, som giver boblerne tid til pop. Har en lang tørretid for lak er problematisk, men fordi støv kan komme ind i lak, ødelægger finish. En temperatur på omkring 70 grader giver ordentlig tørretiden og holder problemerne til et minimum.

Lakken skal være så tæt på temperatur af træ som muligt, når du anvender det. Hvis lakken er under nul grader i et par timer, kan nogle af tandkødet eller Tørreanlæg størkne, så lakken skal varmes, før det anvendes. Ellers vil det se sandstrand eller har mange pletter. Undgå lakering på dage, der er mørk og fugtig, hvis det er muligt. Ellers lakken bliver ikke tørre meget hurtigt og mere støv er tilbøjelige til at komme ind i lakken.

Renlighed

Støv vil bosætte sig på lakken uanset hvad, men du bør forsøge at minimere støvet så meget som muligt. Arbejdsområdet bør være så rene som muligt. Børsten skal allerede være rene og du bør våd-mop træ før lakering det fjerne enhver snavs eller støv, der får på lakken. Dette indebærer at fugte en moppe og skrubbe træ med moppen.

Området hvor lakken påføres skal være så ren som muligt, fri af partikler og grus. Lakken skal desuden anvendes, snart efter området har været renset, da støv og snavs kan slå sig ned på overflader, kommer ind gennem vinduer og få sparket af bevægelse i huset.

Ansøgning

Når lakken, kan du gå med eller mod håret. Når du anvender slutpuds, men skal du gå med korn. Træ har normalt kun brug for to eller tre lag fernis.

Tørring

Forlade lakken alene til tørre natten over så det har tid til helt helbrede. Derefter slibe det let med 280-sandkorn sandpapir. Fjerne støv, skabt gennem slibning med en tack klud. Bagefter, anvende fuld styrke lak. Du kan teste hvis lakken er helbredt ved at trykke på den med din Fingernegl og se, hvis det efterlader et indtryk. Let sand igen, ved hjælp af 320-sandkorn sandpapir. Brug ikke ståluld, da bits af stål kan blive fanget i lak og rust, forårsager orange pletter.

Lak Type

Der findes lakker, der er designet til at modstå visse fugtighed betingelser. Kontroller, at den lak du bruger er designet til luftfugtigheden træ vil opleve. Lak behov ventilation til tørre, som de flygtige fortynder fordampe og ilt ind i lakken. Sørg for der er nogle typer af udkast til passere gennem området, så lakken tørrer hurtigt nok til at undgå at få støv i det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com